Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EURO 2024. Danemarca - Anglia 1-1. Englezii sunt lideri în Grupa C

Echipa naţională a Angliei a terminat la egalitate joi, la Frankfurt, scor 1-1, cu echipa naţională a Danemarcei, într-un meci din grupa C a turneului final Euro 2024, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 21:00

EURO 2024. Danemarca - Anglia 1-1. Englezii sunt lideri în Grupa C - Profimedia

La Frankfurt am Main, englezii au deschis scorul în minutul 18, când Kyle Walker a scăpat pe partea dreaptă, a pasat în careu, balonul a ricoşat la Kane, care a înscris cu sânge rece cel de-al 64-lea său gol în contul echipei naţionale. După gol danezii au avut mai multă iniţiativă, iar englezii s-au retras şi Morten Hjulmand a egalat, în minutul 34, din pasa lui Victor Kristiansen.

Anglia conduce în Grupa C, cu 4 puncte

Danezii au căpătat mai multă încredere, însă după ce Foden a lovit bara, în minutul 56, selecţionerul englez Southgate a schimbat toată linia de atac, scoţându-i din teren pe Kane, Saka şi Foden. Unul dintre înlocuitori, Ollie Watkins, a ratat o ocazie bună în minutul 72, când a intervenit Schmeichel şi în cele din urmă meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Articolul continuă după reclamă

Anglia conduce în grupa C, cu 4 puncte, pe locul secund se află Danemarca, cu 2 puncte, iar pe locul 3 este Slovenia, tot cu două puncte. Serbia are un singur punct şi ocupă ultimul loc în grupă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Sport » EURO 2024. Danemarca - Anglia 1-1. Englezii sunt lideri în Grupa C