Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto EURO 2024. Momente dramatice: atacantul maghiar Barnabas Varga, scos de pe teren cu targa la meciul cu Scoţia după o ciocnire violentă cu portarul advers

EURO 2024.  Atacantul maghiar Barnabas Varga, care a fost scos pe targă la meciul Scoţia - Ungaria, de la EURO 2024, după ce o ciocnire cu portarul scoţian Angus Gunn, se află în afara oricărui pericol, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 07:29

Selecţionerul Marco Rossi, antrenorul maghiar, a vorbit despre situaţia jucătorului său. "Barnabas era inconştient, coechipierii săi erau îngrijoraţi pentru el, iar medicii au întârziat să vină, probabil pentru că nu şi-au dat seama de starea lui. Acum el este în afara pericolului. Are o fractură aici (n..r - planşeul orbital stâng). Va fi operat şi nu va mai putea juca cu noi la Euro", a spus Rossi.

Care e starea jucătorului

Şi Roland Sallai, ales omul meciului, a vorbit despre coechipierul său: "A fost un moment teribil într-un meci ca acesta. El este bine acum. Trebuie să facă o operaţie minoră, dar starea lui este stabilă. Îi ţinem pumnii şi sperăm să revină în curând. După acest incident, am luptat pentru el, am vrut să câştigăm pentru el şi am reuşit. Îi dedicăm această victorie".

Articolul continuă după reclamă

După ce Kevin Csoboth a marcat pentru Ungaria, Szoboszlai i-a dat tricoul lui Varga pentru a sărbători.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Sport » EURO 2024. Momente dramatice: atacantul maghiar Barnabas Varga, scos de pe teren cu targa la meciul cu Scoţia după o ciocnire violentă cu portarul advers