Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EURO 2024. Răzvan Marin, după ce a marcat un gol în victoria României cu 3-0 în faţa Ucrainei: "Sunt mândru de ceea ce am făcut pe teren cu toţii"

Răzvan Marin a declarat, luni, după victoria României în meciul cu Ucraina, scor 3-0, că este mândru de prestaţia sa şi a colegilor săi şi că s-a văzut unitatea grupului, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 18:26

EURO 2024. Răzvan Marin, după ce a marcat un gol în victoria României cu 3-0 în faţa Ucrainei: "Sunt mândru de ceea ce am făcut pe teren cu toţii" - Profimedia

“Am spus tot timpul că a încredere în grupul ăsta, că în meciurile oficiale vom arăta altfel şi am demonstrat asta. (Despre susţinerea publicului) E ceva foarte greu de descris. Sunt mândru de ceea ce am făcut pe teren cu toţii. Asta demonstrează ce grup unit suntem. Vreau să o luăm pas cu pas şi vom vedea. Astăzi ne-am făcut treaba extraordinar pe teren”.

România a debutat cu o victorie la EURO 2024

Întrebat dacă a fost mai frumos golul său sau cel al lui Stanciu, el a răspuns: “Al lui Stanciu a fost golul cel mai frumos”.

Articolul continuă după reclamă

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria vine la o zii după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri. Golurile României au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) şi Drăguş (57).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Sport » EURO 2024. Răzvan Marin, după ce a marcat un gol în victoria României cu 3-0 în faţa Ucrainei: "Sunt mândru de ceea ce am făcut pe teren cu toţii"