Antena Meniu Search
x

Fotbaliștii de la Real Madrid, în izolare la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus

Fotbaliștii de la Real Madrid au fost informați că sunt obligați să stea două săptămâni în izolare la domiciliu și să solicite intervenție medicală dacă se simt rău și fac febră, totul fiind pus pe baza epidemiei de coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.03.2020, 15:06

Fotbaliștii de la Real Madrid nu mai joacă în următoarele cel puțin două săptămâni
Fotbaliștii de la Real Madrid intră în izolare la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus - Hepta
  • Fotbaliștii de la Real Madrid, în izolare la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus
  • Decizia a fost luată, după ce unul dintre jucătorii de baschet a fost depistat cu coronavirus

Fotbaliștii de la Real Madrid au fost informați că sunt obligați să stea două săptămâni în izolare la domiciliu și să solicite intervenție medicală dacă se simt rău și fac febră, totul fiind pus pe baza epidemiei de coronavirus.

Unul dintre jucătorii echipei de baschet a celor de la Real Madrid a fost depistat cu coronavirus.

Conform Goal, fotbaliștii lui Zinedine Zidane împart multe dintre facilitățile centrului de antrenamente cu jucătorii de la echipa de baschet, astfel că măsura izolării la domiciliu s-a aplicat și fotbaliștilor de la Real Madrid.

Din acest motiv, în cursul zilei de joi nu s-a mai efectuat niciun antrenament la centrul de pregătire al celor de la Real Madrid. 

Pe acelaşi subiect

Structura a fost închisă și va fi supusă unui proces de dezinfectare, iar angajaților li s-a transmis, de asemenea, să rămână în izolare la domiciliu.

Următoarele două etape din La Liga, campionatul spaniol de fotbal, au fost amânate, însă deocamdată nu se știe ce se întâmplă cu duelul dintre Manchester City și Real Madrid, de marți, 17 martie, din manșa a doua a optimilor de finală din UEFA Champions League.

Este foarte posibil ca și duelul respectiv să fie amânat, în condițiile în care jucătorilor de la Real Madrid li s-a recomandat să stea în izolare la domiciliu pentru două săptămâni.

Până acum, de la debutul epidemiei, autoritățile spaniole au raportat 2.277 de îmbolnăviri cu coronavirus și 55 de decese provocate de coronavirus. 126 dintre pacienți sunt în stare gravă, iar 183 dintre pacienți s-au recuperat din punct de vedere medical.

Spania este a șasea cea mai afectată țară de epidemia de coronavirus, după China, Italia, Iran, Coreea de Sud și Franța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Fotbaliștii de la Real Madrid, în izolare la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus