Antena Meniu Search
x

Meciurile de fotbal din Italia, din zonele afectate de coronavirus, jucate fără spectatori

Autorităţile italiene, reprezentanţii Federaţiei Italiene de Fotbal şi oficialii celor mai importante cluburi au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte organizarea meciurilor în zonele afectate de coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.02.2020, 17:31

Inclusiv meciurile echipelor italiene din cupele europene s-ar putea juca fără spectatori
Meciurile de fotbal din Italia nu mai pot fi amânate aşa că se vor juca fără spectatori - La Repubblica
  • Meciurile de fotbal din Italia, din zonele afectate de coronavirus, jucate fără spectatori
  • Alte evenimente sportive programate în această săptămână au fost amânate

Autorităţile italiene, reprezentanţii Federaţiei Italiene de Fotbal şi oficialii celor mai importante cluburi au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte organizarea meciurilor în zonele afectate de coronavirus.

Astfel, dacă weekendul trecut au fost amânate mai multe partide, oficialii cluburilor au obţinut posibilitata ca, de acum înainte, partidele să se joace fără spectatori.

Conform La Repubblica, s-a luat această decizie pe motiv că, pe de o parte, programul cluburilor este deja foarte aglomerat şi nu mai pot fi amânate şi alte meciuri, iar pe de altă parte pentru că siguranţa şi sănătatea fanilor este pe primul loc.

În plus, toate meciurile din campionatul Italiei trebuie să se joace până la 24 mai, urmând ca ulterior jucătorii să fie puşi la dispoziţia echipelor naţionale pentru pregătirea Campionatului European de fotbal.

În aceste condiţii, cinci dintre partidele programate la sfârşitul acestei săptămâni, Juventus - Inter, Udinese - Fiorentina, Sassuolo - Brescia, Parma - Spal şi Milan - Genoa, ar urma să se joace fără spectatori.

Există posibilitatea ca inclusiv meciul de joi, dintre Internazionale Milano şi Ludogoreţ Razgrad, din 16-imile de finală ale Europa League, să se joace fără spectatori.

Toate celelalte evenimente sportive programate în această săptămână în Italia au fost amânate. Vorbim aici de meciuri de volei sau de rugby, dar şi curse de schi sau alte evenimente sportive de iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Meciurile de fotbal din Italia, din zonele afectate de coronavirus, jucate fără spectatori