Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Furtunile au amânat proba masculină de triatlon de la JO. Nivelul bacteriilor din Sena a ajuns la un nivel periculos

Vremea dă peste cap competiţiile de la Jocurile Olimpice. Proba masculină de triatlon a fost amânată după ce bacteriile din Sena a urcat la un nivel periculos din cauza ploilor din weekend. Noi furtuni sunt anunţate în seara asta, dar nu ţin la distanţă vedetele. Tom Cruise, Mick Jagger şi Ariana Grande au fost văzuţi în tribune la Paris.  

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 21:45

Programată pentru aceast dimineaţă, competiţia masculină de triatlon a fost amânată 24 de ore şi va avea loc mâine, cu cea feminină. Asta după ce măsurătorile au arătat un nivel ridicat al bacteriei E.Coli în apă. 

De trei zile, sportivii nu au reuşit nici măcar să se antreneze în Sena. Ploile de vineri seară şi sâmbătă au poluat fluviul. Printre concurenţii rămaşi pe bară este şi românul de origine franceză Felix Duchampt. "Eu eram pregătit", a scris el la patru dimineaţa pe social media, unde a postat şi o fotografie cu micul dejun.

În această seară, regiunea Parisului este iar sub cod portocaliu de ploi torenţiale, dar organizatorii au şi un plan de rezervă. Competiţiile s-ar putea amâna pentru vineri. 

Vezi și

Printre cei aflaţi în tribune sunt spectatori de top

Pe acelaşi subiect

Actorul Tom Cruise, modelul Chrissy Teigen şi cântăreaţa Lady Gaga au susţinut sportivii americani aflaţi în competiţie. Alături de ei, la Paris mai sunt solista Ariana Grande, Bill Gates, Mick Jagger sau Snoop Dogg. Rapperul american a provocat şi un scandal. 

Snoop Dogg i-a oferit jucătoarei de tenis Coco Gauff o insignă care îl înfăţişează pe rapper în timp ce fumează marijuana - un lucru interzis în Franţa pentru că este considerat promovare a drogurilor. 

Diferenţele culturale continuă şi la nivel înalt. Donald Trump a criticat dur ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice în care a fost parodiată Cina cea de Taină. Ceremonia a fost totusi considerată un succes de 86 la sută dintre francezi. 

Echipa masculină de polo a Greciei a încântat şi ea, dar din alte motive. Sportivii eleni au mutat o maşină care bloca drumul autobuzului lor. 

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Furtunile au amânat proba masculină de triatlon de la JO. Nivelul bacteriilor din Sena a ajuns la un nivel periculos