Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk s-au calificat în turul doi la dublu feminin, la Autralian Open. Sportivele au tranşat partida în două seturi

După Monica Niculescu, și Gabriela Ruse a trecut joi în turul secund al probei de dublu feminin de la Australian Open, alături de partenera sa, ucraineana Marta Kostyuk. Cele două au învins cuplul alcătuit din americana Danielle Collins și britanica Heather Watson, în două seturi, cu 6-4, 6-2, după o oră și jumătate de joc.

de Redactia Observator

la 19.01.2023 , 10:38

Gabriela Ruse
Gabriela Ruse - Profimedia Images

Collins și Watson au reușit primul break al meciului, contracarat imediat de Ruse și Kostyuk, care la 5-4 au mai reușit un break, pentru a câștiga primul set. În actul secund, cuplul româno-ucraineean a condus cu 3-0, 4-1 și 5-2, cu un break avans, și au închis meciul cu o nouă reușită pe serviciul adversarelor.

În turul 2, Ruse și Kostyuk vor întâlni câștigătoarele meciului dintre perechile Alexandrova/Heisen și Melichar/Martinez. Tot joi, Monica Niculescu și Viktorija Golubic s-au calificat în turul secund, eliminând-o pe Jaqueline Cristian și pe partenera acesteia, Tamara Korpatsch.

Ana Bogdan a fost și ea eliminată, alături de Tatjana Maria, cele două fiind învinse cu 6-4, 6-2, de perechea australiană alcătuită din Olivia Gadecki și Priscilla Hon.

Articolul continuă după reclamă

Monica Niculescu a învins-o la dublu pe Jaqueline Cristian

Pe acelaşi subiect

Perechea Viktorija Golubic/Monica Niculescu (Elveţia/România) s-a callificat, joi, în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de grand slam Australian Open, trecând în prima rundă de echipa perechea Jaqueline Cristian/Tamara Korpatsch (România/Germania).

Niculescu şi colega sa s-au impus cu scorul de 6-4, 6-4, într-o oră şi 24 de minute. Meciul trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânat din cauza ploii.

În runda următoare Niculescu şi Golubic vor întâlni echipa Anna Bondar/Greet Minnen (Ungaria/Belgia).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Gabriela Ruse și Marta Kostyuk s-au calificat în turul doi la dublu feminin, la Autralian Open. Sportivele au tranşat partida în două seturi