Antena Meniu Search
x

Ghinionul nu se mai termină! Un alt campion a ajuns la spital

Ian Thorpe, celebrul înotător australian, este internat, în stare gravă, la secţia de terapie intesivă într-un spital din Sydney! Acesta a contractat o infecţie severă într-un spital din Elveţia

Managerul său, James Erskine, a confirmat starea gravă în care se află sportivul, precizând că în prezent medicii îi administrează antibiotice puternice, pentru a stopa răspândirea infecţiei.

Înotătorul a admis că are probleme cu alcoolul, motiv pentru care plecase în Elveţia să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. De asemenea, a suferit şi o intervenţie chirurgicală minoră la umăr, într-un spital din apropierea reşedinţei sale, din oraşul Ronco sopra Ascona, conform Eurosport.com.

În vârstă de 31 de ani, cel mai titrat înotător australian Ian Thorpe a câştigat cinci titluri olimpice la nataţie şi 11 titluri mondiale în perioada 1998-2004. În primul sezon la seniori (1998), Ian Thorpe devenea cel mai tânăr campion mondial la înot, câştigând finală de 400 de metri stilul liber la doar 15 ani. Înaintea Jocurilor Olimpice de la Sydney, din 2000, Thorpe a doborât de zece ori recordurile mondiale în probele în care a luat startul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Ghinionul nu se mai termină! Un alt campion a ajuns la spital