Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a vorbit despre un scenariu negru în plină criză de coronavirus: ”FCSB, la revedere! Faliment”

Gigi Becali e gata să ia o măsură radicală din cauza crizei coronavirusului. Patronul FCSB a anunțat că ia în calcul să închidă echipa în cazul în care nu se reiau cupele europene.

de Valentin Pîrcălabu

la 20.03.2020, 18:02

Gigi Becali, la un meci al celor de la FCSB
Gigi Becali e gata să ia o decizie radicală în privința echipei - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Gigi Becali ia în calcul să închidă FCSB din cauza crizei coronavirusului
  • Becali a anunțat ce se va întâmpla cu Man și Coman

Gigi Becali e gata să ia o măsură radicală din cauza crizei coronavirusului. Patronul FCSB a anunțat că ia în calcul să închidă echipa în cazul în care nu se reiau cupele europene.

Criza va fi la ăștia mici. Nu am nevoie de campionat dacă nu joc cupele europene. Și dacă nu joc, la toamnă, vă spun eu vouă, 'FCSB la revedere!' Eu nu arunc banii în foc, sau să spună FRF că se pot micșora contractele, să putem rezista un an, altfel nu ai cum să reziști, trebuie să dai 5 milioane de euro pe an, eu nu-s dispus”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Planul lui Gigi Becali cu ”perlele” de la FCSB

Gigi Becali are și un alt plan pentru a scoate bani de pe urma jucătorilor.

Pe acelaşi subiect

Iau 3-4 jucători, Man, Coman, Morutan, Oaida, Pantiru, îi transfer la un alt club, văd, nu știu unde, fac o asociere și FCSB, la revedere, să fiți sănătoși, faliment. Salvez ce mai pot salva. 

Dacă vor continua cupele europene, atunci nu e nicio problemă. Daca nu participăm noi, nu e problemă, dar dacă se opresc cupele europene, nu am ce să fac cu campionatul, ce să fac cu el dacă nu joc Liga Campionilor sau Europa League.

Le dau bani jucătorilor să se distreze cu Rapid, Dinamo sau Chiajna? Eu dau fotbal ca să scot bani din el", a mai spus patronul FCSB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Gigi Becali a vorbit despre un scenariu negru în plină criză de coronavirus: ”FCSB, la revedere! Faliment”