Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, afectat de pandemie: donează, dar nu își plătește datoriile

Gigi Becali a pus pentru moment fotbalul pe planul secund, din cauza incertitudinilor provocate de pandemia de coronavirus. Patronul lui FCSB a făcut mai multe donații în ultima perioadă, dar a uitat să își plătească datoriile de la club.

de Silviu Vișan

la 23.03.2020, 16:32

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă
Gigi Becali nu a plătit o datorie către FC Botoșani - SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
  • Gigi Becali nu a plătit datoriile pe care FCSB le are la două cluburi
  • Gigi Becali a anunțat că momentan nu va mai investi în fotbal
  • Salariile jucătorilor FCSB rămân neschimbate

Gigi Becali a pus pentru moment fotbalul pe planul secund, din cauza incertitudinilor provocate de pandemia de coronavirus. Patronul lui FCSB a făcut mai multe donații în ultima perioadă, dar a uitat să își plătească datoriile de la club. După danezii de la Esbjerg, care s-au plâns că nu și-au primit cei 500.000 de euro în schimbul lui Adrian Petre, și FC Botoșani a anunțat că are de încasat niște bani de la FCSB.

Echipa moldoveană trebuia să primească până pe 10 martie aproximativ 200.000 de euro, sumă ce reprezintă o tranșă din transferul lui Oimpiu Moruțan. FCSB nu a transferat până acum banii în conturile lui FC Botoșani. 

Gigi Becali: "Nu mai achit nimic! S-a oprit tot!"

Gigi Becali a adoptat o poziție fermă în privința investițiilor pe care le va mai face în fotbal, în următoarea perioadă. 

"Nu am achitat nimic și nu mai achit nimic! S-a oprit tot. S-a oprit lumea, voi nu vedeţi?! Aştept şi eu să se dea restart la lume şi să vedem ce va fi după aceea. Trebuie să ştiu să mă acomodez la lumea nouă. Trebuie să fiu deştept. Dacă sunt prost, mor", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Gigi Becali a luat o decizie și în privința salariilor de la FCSB: nu le va scădea, dar nici nu le va mări prea curând. Cei mai bine plătiți jucători din lot sunt în acest moment Dennis Man și Florinel Coman, care câștigă aproximativ 20.000 de euro pe lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Gigi Becali, afectat de pandemie: donează, dar nu își plătește datoriile