Antena Meniu Search
x

Gigi Becali vrea cu orice preţ TITLUL în Liga I: Ce avocat celebru va reprezenta FCSB la TAS

Patronul FCSB, Gigi Becali, a angajat un avocat celebru pentru a reprezenta clubul la TAS, unde echipa cere titlul în Liga I, care a revenit, potrivit Federaţiei Române de Fotbal, grupării FC Viitorul.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a angajat un avocat celebru pentru a reprezenta clubul la TAS, unde echipa cere titlul în Liga I, care a revenit, potrivit Federaţiei Române de Fotbal, grupării FC Viitorul.

Becali l-a angajat pe avocatul spaniol Jorge Ibarrola, cel care, în 2013, a câștigat pentru Concordia Chiajna procesul de la TAS cu Rapid.

"Ibarrola va reprezenta Steaua la TAS. Și dacă el și-a asumat acest lucru, înseamnă că știe că există șanse foarte importante ca Steaua să câștige, este un avocat extrem de minuțios, care aprofundează totul și apoi decide dacă merge mai departe. Cunosc profesionalismul lui Ibarrola, care a mai câștigat multe procese pentru CFR Cluj. Este un avocat specializat pe fotbalul mondial!”, a spus antrenorul Ionuț Chirilă, la Sport.ro.

Jorge Ibarrola a fost judecător la TAS în trecut, iar după ce i-a expirat mandatul şi-a deschis o firmă de avocatură - Libra Law- împreună cu Claude Ramoni, un alt expert în domeniul litigiilor sportive.

Formaţia FC Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I şi, conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, este noua campioană a României. FCSB a învins CSU Craiova cu 3-0 şi a terminat la egalitate de puncte cu FC Viitorul, 44. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB, care a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-0, ar trebui să fie campioana României. Şi înainte şi după acest meci, patronul bucureştenilor, Gigi Becali, a spus că se va adresa TAS pentru a primi dreptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » Gigi Becali vrea cu orice preţ TITLUL în Liga I: Ce avocat celebru va reprezenta FCSB la TAS