Antena Meniu Search
x

"În sfârşit! După ani de zile de așteptare chinuitoare". Reacţia premierului Marcel Ciolacu, după ce România s-a calificat la EURO 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, dar şi premierul Marcel Ciolacu i-au felicitat, duminică dimineață, pe tricolori, după calificarea la EURO 2024. Naţionala de fotbal a României a câștigat, sâmbătă seara, meciul decisiv cu Israel pentru calificarea la Campionatul European din 2024, cu un scor de 1-2. 

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 12:37

- Profimedia

„Victorie și calificare la EURO 2024 pentru România! După 8 ani, din nou într-un turneu final! Felicitări, băieți”, scrie pe facebook președintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Și premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe tricolori.

„Calificareee! Suntem la EURO, în sfârșit! Bravo, băieți! După ani de zile de așteptare chinuitoare, i-ați făcut din nou fericiți pe români”, a scris pe Facebook, sâmbătă noaptea, imediat după încheierea partidei cu Israel, Marcel Ciolacu.

Echipa națională de fotbal a României a învins, sâmbătă seară, echipa Israelului, în al nouălea meci al Grupei I de calificare la EURO 2024. În urma victoriei, s-a califcat la Campionatul European de fotbal 2024, din Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » "În sfârşit! După ani de zile de așteptare chinuitoare". Reacţia premierului Marcel Ciolacu, după ce România s-a calificat la EURO 2024