Antena Meniu Search
x

Irina Begu, victorie dramatică. A salvat trei mingi de meci şi s-a calificat în turul secund al Openului Australian

Într-un alt meci din turul I, Irina Begu, locul 64 WTA, a dispus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de franţuzoaica Oceane Dodin, locul 85 WTA, după o partidă care a durat două ore şi 37 de minute.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 07:35

Irina Begu, victorie dramatică
Irina Begu, victorie dramatică - Profimedia Images

Begu a salvat trei mingi de meci în momentul în care Dodin conducea cu 6-2, 5-4. Aceasta va juca în faza următoare cu belgianca Elise Mertens, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 19. Calificarea în turul al doilea este recompensată la primul grand slam al anului cu un premiu de 154.000 de dolari australieni (97.210 euro) şi cu 70 de puncte WTA.

Luni, în prima zi a competiţiei, au mai acces în manşa a doua Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse. Dintre românce, doar Irina Bara a fost eliminată.

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open

Jucătoarea o va întâlni în turul doi fie pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 88 WTA) sau pe americanca Katie Volynets (20 de ani, 178 WTA). 

Simona Halep a lăsat o foarte bună impresie la primul meci disputat la Melbourne Park, în care a primit o replică dârză din partea cealaltă a fileului. În condiţiile în care adversara i-a opus o puternică rezistenţă, românca a zburdat pe teren şi şi-a făcut convingător intrarea în turneu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Irina Begu, victorie dramatică. A salvat trei mingi de meci şi s-a calificat în turul secund al Openului Australian