Antena Meniu Search
x

Video Iulia Albu, impresionată de apariţia rafinată a Simonei Halep în ziua cea mare. Designerul a avut numai cuvinte de laudă: "Este chiar surprinzător"

În cea mai fericită zi din viaţa ei, Simona Halep a fost admirată de o ţară întreagă. Cea mai iubită sportivă şi soţul ei, au petrecut până la două dimineaţa, într-un decor de vis, la malul mării. Campioana de la Paris şi Londra a schimbat mai multe rochii ale unor case de modă celebre, în timp ce omul de afaceri Toni Iuruc a ales un costum negru, clasic. Invitaţii au avut parte de un meniu de 5 stele.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 19:21

Vezi și

Într-un decor de poveste, mirii au deschis dansul pe melodia trupei Holograf, Dragostea mea, în timp ce-şi zâmbeau fericiţi. Nu au avut o coregrafie specială, aşa cum se obişnuieşte, dar videoul încărcat pe contul de Instagram al sportivei a fost apreciat de peste 500 de mii de persoane. Dan Bittman și Loredana Groza, doi dintre artiştii preferaţi ai sportivei, au cântat la petrecerea anului. 

Loredana Groza: Am făcut un colaj special în seara asta pentru Simona şi pentru proaspătul soţ. De la pop la muzică lăutărească şi muzică machedonească. 

Nu au lipsit nici horele. Cât de mult s-au distrat mirii şi cei 300 de invitaţi s-a văzut şi din aer. 

Reporter: A intrat la horă, a dansat?

Pe acelaşi subiect

Tănase Halep, unchiul Simonei: Absolut! Absolut! Păi cum să nu! Deci fără dansuri nu se poate. 

Reporter: A condus hora...

Tănase Halep, unchiul Simonei: A condus hora, da. Foarte frumos!

Iulia Albu, cuvinte de laudă la adresa rochiilor purtate de Simona Halep

A fost o nuntă plină de eleganţă. Mireasa a schimbat trei rochii. La cununia civilă a purtat o rochie Cristian Dior cu dantelă din bumbac în partea de sus, la care a asortat o brăţară de la aceeaşi casă de modă. Seara, a îmbrăcat o creaţie Oscar De La Renta, care costă peste 6.000 de euro.

Iulia Albu: Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și îm acelși timp extrem de rafinate. Este chiar surprinzător pentru că ea nu lucrează cu un stilist.

Mirele a ales pentru ziua cea mare un costum clasic, negru.

Iulia Albu: Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar până la urmă el nu se dorește un fashion icon.

Fiecare detaliu a fost atent ales ca să creeze un decor romantic. Invitaţii au trecut printr-un tunel ornat cu zeci de mii de beculeţe. Aleea din flori albe pe care au păşit mirii a fost înconjurată de eprubete transparente. Zeci de copaci înalţi de trei metri şi aranjamente plutitoare au transformat clubul într-un colţ de rai. Totul a fost o provocare pentru echipa de florişti.

Nicu Bocancea, master florist: Florile au fost simple. Au fost flori de vară. Am avut structuri la care câte doi doi colegi au muncit două zile jumătate- trei. Au împletit mii de firicele de iarbă, au scos acele cupe. Copaci de 3 metri, sub masă am avut susţinere.

Simona Halep a fost probabil prima mireasă care nu a avut un buchet la cununia civilă. 

Nicu Bocancea, master florist: A fost atâta vegetaţie şi atâtea flori că nu s-a simţit nevoia. Practic, era înconjurată de flori.

Oaspeţii s-au delectat cu un meniu de 5 stele: scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice, terină de foie gras cu trufe tartar de vită şi chips de cartofi dulci, tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie, la aperitiv. Au urmat caracatiţă şi peşte alb, muşchi de vită dar şi sarmale. Mirii nu au uitat nici de mâncarea tradiţională aromână: piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie, o tocăniţă de ardei cu roşii şi brânză. Ţuica, nelipsită de obicei de la nunţile machidonilor, a fost înlocuită cu alte tării de import.

La miezul nopţii, mirii şi invitaţii au ciocnit şampania sub ploaia de artificii. Simona Halep şi Toni Iuruc au plecat la 2 dimineaţa, ora la care încep restricţiile, dar invitaţii au continuat să se distreze. Petrecerea de nuntă va avea loc la anul şi, dacă e să ne luăm după tradiţiile machidonilor, ar trebui să ţină o săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Iulia Albu, impresionată de apariţia rafinată a Simonei Halep în ziua cea mare. Designerul a avut numai cuvinte de laudă: "Este chiar surprinzător"