Antena Meniu Search
x

Jannik Sinner are planuri mari după ce a câştigat Australian Open. "Italia va câştiga multe medalii"

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner a afirmat, miercuri, că Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 vor fi "un moment cheie'' pentru cariera sa, într-o conferinţă de presă la întoarcerea sa în Italia după victoria de la Australian Open, primul său titlu de Mare Şlem, informează EFE.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 10:20

Jannik Sinner are planuri mari după ce a câştigat Australian Open
Jannik Sinner are planuri mari după ce a câştigat Australian Open - Profimedia

"Va fi prima dată când voi participa la Jocurile Olimpice. Cei mai cunoscuţi sportivi din lume vor fi acolo şi abia să-i cunosc şi să iau idei pozitive de la ei", a spus Sinner la sediul Federaţiei italiene de tenis.

Sinner speră ca JO de la Paris să fie "un moment cheie" în cariera sa

Sinner (22 de ani), care a fost întâmpinat la Roma de autorităţile locale, a afirmat că Jocurile Olimpice din această vară vor fi "unul din cele mai importante turnee ale anului" şi şi-a exprimat speranţa că "Italia va câştiga multe medalii".

În ceea ce priveşte restul sezonului, el a precizat că acesta "abia a început" şi va viza victoria la fiecare turneu la care va participa.

Pe acelaşi subiect

În privinţa popularităţii sale, Sinner a afirmat că "este acelaşi băiat ca acum câteva săptămâni", deşi, la nivel sportiv, recunoaşte că şi-a redus "dubiile" în comparaţie cu sezoanele trecute.

Jannik Sinner a câştigat Australian Open

Jannik Sinner a câştigat duminică trofeul la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, după ce l-a învins în finală, în cinci seturi, 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3, pe rusul Daniil Medvedev (3 ATP). Italianul, în vârstă de 22 de ani, care în semifinale l-a eliminat pe liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, a câştigat primul său trofeu de Mare Şlem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Sport » Jannik Sinner are planuri mari după ce a câştigat Australian Open. "Italia va câştiga multe medalii"