Antena Meniu Search
x

Jenni Hermoso nu a fost convocată pentru meciurile din Liga Naţiunilor, după scandalul cu Rubiales. "E cel mai bun mod de a o proteja"

Jennifer Hermoso nu a fost nominalizată pentru meciurile din Liga Naţiunilor, după scandalul cu Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 22:44

Jenni Hermoso nu a fost convocată pentru meciurile din Liga Naţiunilor, după scandalul cu Rubiales.
Jenni Hermoso nu a fost convocată pentru meciurile din Liga Naţiunilor, după scandalul cu Rubiales. - Profimedia

Jennifer Hermoso nu a fost convocată de noul selecţioner al Spaniei, Montse Tomé, pentru meciurile campioanei mondiale la fotbal feminin din Liga Naţiunilor.

Hermoso nu a fost inclusă pe lista fotbalistelor care vor juca în Liga Naţiunilor

Aflate în grevă după afacerea Rubiales, cincisprezece dintre cele 23 de campioane mondiale ale Spaniei au fost totuşi convocate luni de noul selecţioner Montse Tomé pentru a participa la următoarele meciuri din Liga Naţiunilor, potrivit news.ro.

Jennifer Hermoso, victima unui sărut forţat din partea lui Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, nu a fost inclusă pe listă. "Ne-am gândit că cel mai bun mod de a o proteja este să nu o convocăm acum", a explicat Tomé.

Jucătoarele încă nu au declarat public încetarea grevei, în ciuda demisiei lui Rubiales şi a demiterii antrenorului Jorge Vilda, ale cărui metode au fost criticate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Jenni Hermoso nu a fost convocată pentru meciurile din Liga Naţiunilor, după scandalul cu Rubiales. "E cel mai bun mod de a o proteja"