Antena Meniu Search
x

Foto Josh Cavallo, primul fotbalist care a recunoscut că este gay, şi-a cerut iubitul în căsătorie, pe stadion

Josh Cavallo, fundaşul australian în vârstă de 24 de ani, care a devenit primul fotbalist profesionist care a recunoscut că este homosexual, a dezvăluit pe reţelele sale de socializare că s-a logodit cu partenerul său, Leighton.

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 14:42

"Încep acest an cu logodnicul meu. Mulţumesc Adelaide United pentru că m-aţi ajutat să organizez această surpriză. Mi-aţi oferit un spaţiu sigur în fotbal, unul pe care nu l-am crezut posibil în visele mele şi m-aţi încurajat să îmi trăiesc viaţa de zi cu zi în mod autentic. Împărtăşesc acest moment special pe teren, unde a început totul", a scris el pe social media.

Josh Cavallo, cerere în căsătorie pe stadion

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Josh Cavallo, care a devenit liderul luptei împotriva homofobiei în lumea fotbalului, a făcut cererea în căsătorie pe terenul de pe Coopers Stadium, stadionul care găzduieşte clubul din Adelaide, unde a jucat în ultimii patru ani în Divizia 1 a ligii locale masculine A-League.

Clubul l-a sprijinit pe Cavallo când a luat decizia de a-şi dezvălui homosexualitatea, în octombrie 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Josh Cavallo, primul fotbalist care a recunoscut că este gay, şi-a cerut iubitul în căsătorie, pe stadion