Antena Meniu Search
x

Legendarul Pele a recunoscut că are cancer la colon: "O să joc şi acest meci cu zâmbetul pe buze şi cu optimism şi bucurie în suflet"

Pele, fostul mare fotbalist brazilian, a anunţat oficial, în cursul zilei de luni, că are cancer la colon.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 22:10

Pele a transmis un mesaj plin de optimism fanilor săi
Pele a fost triplu campion mondial cu naţionala de fotbal a Braziliei - Profimedia
  • Pele are aproape 81 de ani.

Pele, care a părut tot mai epuizat în ultima perioadă, a vrut iniţial să-i asigure pe fanii săi că nu are probleme serioase de sănătate. Pele a transmis, prin intermediul managerului său, că este internat de şase zile într-un spital din Sao Paulo şi că este internat doar pentru că are de făcut mai multe analize pe care nu le poate face într-o singură zi.

Ulterior, însă, Pele a transmis, prin intermediul contului său de Instagram, că a fost, într-adevăr, găsit cu cancer la colon, în urma analizelor efectuate. Mai mult, Pele a fost supus unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a tumorii respective.

Încă o dată, însă, Pele a ţinut să transmită că se simte bine în urma intervenţiei chirurgicale de sâmbătă, că este în recuperare şi că totul decurge bine. "Dragi prieteni! Sunt obişnuit să celebrez victorii uriaşe alături de voi. Înfrunt şi acest meci cu zâmbetul pe buze şi cu optimism şi bucurie în suflet, mai ales că sunt înconjurat alături de familie şi de cei dragi", a fost mesajul transmis de legendarul fotbalist brazilian.

Pele a fost triplu campion mondial cu naţionala de fotbal a Braziliei

Rămâne de văzut dacă Pele va avea nevoie de tratament suplimentar, după operaţia suferită, sau îndepărtarea tumorii a fost suficientă pentru a trece cu bine peste momentele dificile.

Considerat de mulţi drept cel mai mare fotbalist din toate timpurile, Pele a fost triplu campion mondial cu naţionala Braziliei în 1958, 1962 şi 1970. Pele a marcat 643 de goluri în cele 659 de meciuri jucate pentru FC Santos în perioada 1956-1974, 66 de goluri în 107 meciuri jucate pentru New York Cosmos, în perioada 1975-1977 şi 77 de goluri în 92 de selecţii la naţionala Braziliei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Legendarul Pele a recunoscut că are cancer la colon: "O să joc şi acest meci cu zâmbetul pe buze şi cu optimism şi bucurie în suflet"