Antena Meniu Search
x

Luca Singerman ar fi răspândit Covid-19 între 400 de oameni. Ce pedeapsă radicală riscă

Luca Singerman este cercetat de autorităţi şi riscă ani grei de închisoare după ce, fiind suspect de COVID-19, a călătorit pe un vas unde se mai aflau alte 400 de persoane.

de Dan Roșu

la 21.03.2020, 14:19

Lupta contra coronavirusului continuă
Luca Singerman, acuzat că a infectat 400 de oameni cu Covid-19 - Zuma Press / Carlos Gil via Hepta

Luca Singerman este cercetat de autorităţi şi riscă ani grei de închisoare după ce, fiind suspect de COVID-19, a călătorit pe un vas unde se mai aflau alte 400 de persoane. 

Fost rugbyst în vremea junioratului și ajuns la 22 de ani, argentinianul se afla în Spania unde efectua un schimb de experiență universitar. Ibericii au suspendat studiile, iar Luca a luat decizia să revină în Argentina, făcând însă o escală la Montevideo. 

Luca Singerman riscă până la 15 ani de închisoare

Dacă se va descoperi că este infectat cu coronavirus, Singerman va risca între 3 și 15 ani de închisoare, susține cotidianul Ole. Asta chiar dacă el susține că s-a aflat 14 zile în carantină, alături de prietenii lui, înainte de a urca pe vaporul care l-a dus la Buenos Aires. 

În acest moment, cei 400 de oameni care au călătorit alături de Singerman au fost trimiși în izolare, până când autoritățile vor primi rezultatul testului efectuat de tânărul de 22 de ani. 

Un alt aspect important este acela că Luca nu a fost testat atunci când a urcat pe vapor, motivul fiind că nu este cetățean uruguayan, străinii fiind lăsați direct la bord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Luca Singerman ar fi răspândit Covid-19 între 400 de oameni. Ce pedeapsă radicală riscă