Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Maccabi Tel Aviv - FCSB 0-1. FCSB dă lovitura în ultimul minut. Sparta Praga, următorul adversar din preliminariile UEFA Champions League

FCSB s-a calificat, miercuri seară, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, trecând în turul doi preliminar de Maccabi Tel Aviv. În tur, la Bucureşti, scorul a fost 1-1. Returul de la Budapesta a fost câştigat cu 1-0 de bucureşteni datorită unui gol marcat în minutul 90.

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 23:05

Maccabi Tel Aviv - FCSB, ora 21:00, LIVE pe Antena şi în AntenaPLAY. Meci decisiv pentru roş-albaştrii: dacă înving, sunt automat în grupele unei competiţii europene - Profimedia

Reuşita care a adus calificarea FCSB îi aparţine lui Baeten. FCSB a dominat prima repriză, gazdele neavând nici un șut spre poarta românilor, în timp ce campioana Superligii a prins de două ori spațiul porții, cu alte două șuturi pe lângă poartă. Darius Olaru a nimerit bara în minutul 37, șutul său din afara careului fiind respins defapt în bară de portarul advers.

Luis Phelipe a bifat prima ocazie a reprizei secunde, când a ratat execuția din fața porții, după o pasă ideală a lui Baeten, intrat la pauză. Daniel Popa și-a pus și el numele pe lista celor ce au irosit ocazii importante de gol, după ce a trimis neglijent cu capul o minge venită din centrarea lui Phelipe. Golul victoriei a venit în ultimul minut regulamentar de joc, la capătul unui contraatac plecat de la Luis Phelipe, pe traseul Daniel Popa, Baeten, ultimul marcând din careu, pe lângă portarul Mishpati. FCSB va întâlni în turul trei preliminar campioana Cehiei, Sparta Praga.

Maccabi Tel Aviv - FCSB 0-1

Articolul continuă după reclamă

Min. 90+4 Final de meci! Pentru FCSB urmează turul III preliminar al UEFA Champions League, acolo unde o va întâlni pe Sparta Praga.

Pe acelaşi subiect

Min. 90 GOOOOL FCSB! Contraatac fulger al FCSB, Baaten înscrie cu un şut plasat pe colţul lung.

Min. 78 Daniel Popa reia cu capul, puţin pe lângă colţul lung. Ocazie uriaşă pentru FCSB.

Min. 73 Târnovanu intervine salvator la şutul periculos al lui Zahavi.

Min. 59 Phelipe păcăleşte apărarea adversă, dar nu ajunge la timp la centrarea lui Baeten pentru a împinge mingea în poarta goală.

Min. 46 A început repriza a doua!

Min. 45 Final de primă repriză!

Min. 37 Cea mai mare ocazie a meciului. Olaru trage de la 20 de metri, portarul lui Maccabi are o intervenţie spectaculoasă şi respinge mingea în transversală.

Min. 25 Şut puternic al lui Ştefănescu din marginea careului de 16 metri. Portarul lui Maccabi prinde în doi timpi.

Min. 24 Târnovanu iese bine în faţa lui Do Peretz şi reţine. Prima aparaţie periculoasă în atac a celor de la Maccabi.

Min. 14 Ciocnire violentă între Olaru şi Addo, la mijlocul terenului. Jucătorul FCSB-ului are sânge pe faţă. Meciul e întrerupt pentru îngrijiri medicale.

Min. 11 Şut trage puternic, însă mingea nu prinde cadrul porţii.

Min. 6 David Miculescu trage pe colţul lung, după o recuperare norocoasă în careul advers. Mingea trece însă pe lângă poartă.

Min. 1 A început meciul!

Maccabi Tel Aviv - FCSB. Echipele de start

MACCABI: Mishpati - Nachmias, Shlomo, Asante, Davidzada - Do. Peretz, Van Overeem, Kanichowsky - Biton, Zahavi, Addo

Rezerve: Melika, Amedi - Cohen, Malede, Hozez, Niddam, Jehezkel, Baltaxa, Abu Farchi, Rosen, Nawi, Bitton

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut, Lixandru - Ștefănescu, Olaru, Băluță - Miculescu

Rezerve: A. Vlad - Panțîru, Haruț, Kiki, Edjouma, D. Popa, Antwi, Chiricheș, Baeten, Musi, Alhassan, L. Phelipe

FCSB şi Maccabi Tel Aviv au încheiat la egalitate meciul tur de la Bucureşti, 1-1, astfel că israelienii sunt consideraţi drept favoriţi înaintea manşei retur, asta în ciuda faptului că celor de la Maccabi le lipsesc, în continuare, câţiva jucători importanţi.

Maccabi Tel Aviv - FCSB este un meci crucial pentru echipa lui Charalambous în condiţiile în care o victorie a FCSB-ului ar asigura prezenţa cel puţin în grupele Conference League. Asta pentru că formaţiile calificate în turul III preliminar din UEFA Champions League au asigurată prezenţa minimă în play-off-ul UEFA Europa League şi în grupele UEFA Conference League.

Dacă pierde cu Maccabi Tel Aviv, FCSB merge în turul III preliminar din UEFA Europa League, unde ar urma să dea piept, cel mai probabil, cu Panevezys, din Lituania, formaţie care se pregăteşte să fie eliminată din UEFA Champions League de Jagiellonia Białystok, din Polonia, după ce polonezii au câştigat manşa tur, din deplasare, cu 4-0.

Maccabi Tel Aviv - FCSB. Brigada de arbitri

Maccabi Tel Aviv - FCSB, care va avea loc, miercuri, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi condus de o brigadă de arbitri din Franţa, cu Jérémie Pignard la centru. Pignard va fi ajutat la cele două linii de Aurélien Drouet şi Laurent Coniglio.

Rezervă va fi Mathieu Vernice, iar în Camera VAR se vor afla Benoît Millot şi Bastien Dechepy. Meciul are loc de la ora 21.00, la Budapesta.

Maccabi Tel Aviv - FCSB. Sparta Praga, următorul adversar

Sparta Praga a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa irlandeză Shamrock Rogers, în manşa secundă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Pentru Sparta Praga au marcat Olatunji (29), Ross (41), Sorensen (48) şi Tuci (71). Pentru Shamrock a punctat Greene (32, 47).

În tur, Sparta Praga s-a impus, scor 2-0. Sparta Praga ar putea întâlni în turul trei pe FCSB, dacă echipa roş-albastră va reuşi să treacă de Maccabi Tel Aviv. FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, în tur, iar returul are loc miercuri, la Budapesta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Maccabi Tel Aviv - FCSB 0-1. FCSB dă lovitura în ultimul minut. Sparta Praga, următorul adversar din preliminariile UEFA Champions League