Antena Meniu Search
x

Curs valutar

FCSB, asalt decisiv pentru grupele cupelor europene

FCSB, campioana României la fotbal, dă miercuri seara, de la 21.00, în direct la Antena 1 şi în Antena PLAY, asaltul decisiv pentru calificarea în grupele unei cupe europene.

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 08:47

FCSB şi Maccabi Tel Aviv au încheiat la egalitate, 1-1, primul meci din preliminariile UEFA Champions League FCSB şi Maccabi Tel Aviv au încheiat la egalitate, 1-1, primul meci din preliminariile UEFA Champions League - Profimedia

Campioana României joacă în Ungaria, împotriva formaţiei israeliene Maccabi Tel Aviv, în manşa a doua a turului II preliminar din UEFA Champions League, iar un eventual succes al lui Olaru şi compania asigură acestora prezenţa minimă în grupele UEFA Conference League.

FCSB şi Maccabi Tel Aviv au încheiat la egalitate meciul tur de la Bucureşti, 1-1, astfel că israelienii sunt consideraţi drept favoriţi înaintea manşei retur, asta în ciuda faptului că celor de la Maccabi le lipsesc, în continuare, câţiva jucători importanţi, Roy Revivo, Dor Turgeman, Elad Madmon şi Ido Shahar fiind prezenţi, alături de naţionala olimpică a Israelului, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris (Franţa).

Pe de altă parte, evoluţiile modeste ale FCSB-ului din startul actualului sezon, o singură victorie în ultimele cinci meciuri oficiale, arată de ce israelienii sunt consideraţi favoriţi la calificare de către casele de pariuri.

Articolul continuă după reclamă

Meciul dintre Maccabi Tel Aviv şi FCSB este decisiv în condiţiile în care un eventual succes al formaţiei noastre asigură FCSB-ului, în mod cert, calificarea în faza grupelor unei cupe europene, minim UEFA Conference League. Asta pentru că formaţiile calificate în turul III preliminar din UEFA Champions League au asigurată prezenţa minimă în play-off-ul UEFA Europa League şi în grupele UEFA Conference League.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, oamenii lui Gigi Becali se gândesc cu jind la eventualele zeci de milioane de euro care ar putea fi obţinute dintr-o eventuală calificare în grupele UEFA Champions League. Asta chiar dacă traseul până la masa bogaţilor poate fi unul extrem de complicat.

În cazul în care trece de Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului, FCSB ar urma să dea piept, în turul III preliminar din UEFA Champions League, cu Sparta Praga, campioana Cehiei, formaţie care a trecut, cu 6-2 la general, de Shamrock Rovers, campioana Irlandei, în turul II preliminar din UEFA Champions League.

Dacă pierde cu Maccabi Tel Aviv, FCSB merge în turul III preliminar din UEFA Europa League, unde ar urma să dea piept, cel mai probabil, cu Panevezys, din Lituania, formaţie care se pregăteşte să fie eliminată din UEFA Champions League de Jagiellonia Białystok, din Polonia, după ce polonezii au câştigat manşa tur, din deplasare, cu 4-0.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » FCSB, asalt decisiv pentru grupele cupelor europene