Meniu
Search
x

Meciul Dinamo - FCSB a fost oprit din cauza obiectelor aruncate de suporteri pe teren

Meciul Dinamo – FCSB a fost oprit de arbitru din cauza obiectelor aruncate de suporteri pe terenul Arenei Naționale. Echipele au fost trimise la vestiare.

De Cristian Toteştean la 16.02.2020, 22:50
  • Scorul era 2-1 pentru Dinamo.
  • Suporterii au aruncat obiecte pe teren în repetate rânduri.

Meciul Dinamo – FCSB a fost oprit de arbitru din cauza obiectelor aruncate de suporteri pe terenul Arenei Naționale. Echipele au fost trimise la vestiare. Partida a fost reluată abia după 10 minute.

Derby-ul a fost oprit în minutul 63, la scorul de 2 - 1 pentru Dinamo. Golul fusese marcat cu doar un minut înainte, de către Valentin Lazăr.

Din cauza obiectelor aruncate pe teren, arbitrul Horațiu Feșnic a decis să întrerupă meciul și să trimită echipele la vestiare. În cursul meciului se mai repetaseră incidente similare, iar arbitrul avertizase deja cu oprirea partidei.

Meciul a fost reluat în cele din urmă, după 10 minute tensionate.

Un moment dramatic s-a consumat și în prima repriză, la scorul de 1 - 0 pentru gazde. Atacantul dinamovist Slavko Perovic a fost lovit cu piciorul în față de Iulian Cristea de la FCSB, care a fost eliminat. În prelungirile primei reprize, FCSB a egalat, în minutul 45+9. Partida a fost câștigată de Dinamo, cu 2 - 1.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Meciul Dinamo - FCSB a fost oprit din cauza obiectelor aruncate de suporteri pe teren