Antena Meniu Search
x

Foto Medalie de bronz pentru România la Campionatele Europene de Sărituri în Apă pentru juniori, Rijeka 2023

Perechea română de săritoare în apă alcătuită din Ioana Cârcu și Nazanin Ellahi a câștigat joi medalia de Bronz pentru România la Campionatele Europene de Sărituri în apă pentru juniori, Rijeka 2023.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 16:01

Ioana Cârcu și Nazanin Ellahi au câștigat medalia de bronz în dificila probă de sărituri de la platformă sincron, la competiția din Croația. Ele au însumat 233.34 puncte și le-au urmat pe podium pe Diana Shevchenko și Alisa Mieshkova (Ucraina) – 245.13 puncte și Juliette John și Hannah Newbrook (Marea Britanie) – 242.16 puncte.

Bronz pentru România la Campionatele Europene de Sărituri în apă pentru juniori, Rijeka 2023

Tot la competiția din Croația, Ioana Cârcu s-a clasat pe locul 6 în finala de la platformă, ce a avut loc luni seara. Sportiva română a avut o evoluție constantă și sigură, iar la final totalul ei a fost de 332.10 puncte.

De asemenea, miercuri seara, în cea de-a cincea zi de concurs, sportiva română Amelie Foerster s-a clasat pe locul nouă în finala de la trambulina de 1 metru. La finalul concursului, sportiva pregătită de Florin Avasiloae a totalizat 338.15 puncte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Medalie de bronz pentru România la Campionatele Europene de Sărituri în Apă pentru juniori, Rijeka 2023