Antena Meniu Search
x

Mersul la sală, pe lista obiectivelor de atins în Noul An. Sfaturile experţilor pentru a face sport

Mai sunt doar câteva zile până la Revelion, iar românii au început să îşi stabilească obiectivele pentru noul an! Iar abonamentul la sala de fitness este printre ele. Mulţi renunţă însă rapid la plan, pentru că nu-şi găsesc motivaţia pe termen lung.

Vezi și

Mai sunt doar câteva zile până la Revelion, iar românii au început să îşi stabilească obiectivele pentru noul an! Iar abonamentul la sala de fitness este printre ele. Mulţi renunţă însă rapid la plan, pentru că nu-şi găsesc motivaţia pe termen lung. O soluţie ar putea fi să alegeţi un sport care să vă facă plăcere, să apelaţi la un antrenor personal sau chiar la prieteni.

În prag de Revelion, mulţi români îşi fac planuri măreţe. Mulţi vor să îşi schimbe obiceiurile cu unele mai sănătoase. Aşa se explică de ce, în primele săptămâni ale anului, sălile sunt mai aglomerate. 

Greu nu este să îţi faci abonament. Adevarata provocare este să-l şi foloseşti. De cel puţin trei ori pe săptămână, recomandă experţii. 

Pentru a câştiga lupta cu lenea, românii îşi pot găsi un aliat într-un antrenor personal sau în colegii de antrenamente. 

Dar România încă mai are de recuperat la acest capitol faţă de alte ţări europene. Anul trecut, 63% dintre români declarau că nu fac sport niciodată, potrivit Eurobarometru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Mersul la sală, pe lista obiectivelor de atins în Noul An. Sfaturile experţilor pentru a face sport