Antena Meniu Search
x

Michael Schumacher nu mai este ţintuit la pat şi a făcut mari progrese

Legenda F1, Michael Schumacher, nu mai este ţintuit la pat şi a făcut progrese uriaşe în tratamentul pentru recuperare pe care îl urmează în locuinţa sa din Elveţia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.12.2018, 12:49

Legenda F1, Michael Schumacher, nu mai este ţintuit la pat şi a făcut progrese uriaşe în tratamentul pentru recuperare pe care îl urmează în locuinţa sa din Elveţia.

Pe 29 decembrie se împlinesc cinci ani de când Michael Schumacher a avut un grav accident în Alpii Francezi şi a suferit leziuni cerebrale extrem de grave.

În prezent, legenda din Formula 1 urmează un tratament care costă aproximativ 50.000 de lire sterline pe săptămână în locuinţa sa din Elveţia, un castel în valoare de 50 de milioane de lire.

Deşi la început nu a primit nicio şansă de recuperare din partea medicilor, Michael Schumacher nu mai este ţintuit la pat şi a făcut progrese uriaşe în recuperare.

Pe acelaşi subiect

Secretul stării sale de sănătate a fost impus de soţia sa, Corinna, care a fost alături de pilotul F1 încă de la început, notează Daily Mail.

Michael Schumacher primeşte îngrijiri în casa de 50 de milioane de lire din Elveţia

Michael Schumacher nu mai este ţintuit la pat

Niciun prieten nu a fost lăsat să vorbească despre starea pilotului, iar dacă vreunul dintre prieteni a împărtăşit informaţii, a fost înlăturat din cercul de prieteni al familiei.

Fostul pilot de F1 va împlini 50 de ani peste câteva săptămâni, iar veştile despre starea sa de sănătate sunt foarte bune.

Pe lângă faptul că nu mai este în comă, presa din Marea Britanie notează că pilotul nu mai este ţintuit la pat, drept urmare se poate mişca, însă nu a părăsit casa din Elveţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Michael Schumacher nu mai este ţintuit la pat şi a făcut mari progrese