Antena Meniu Search
x

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, cel mai bine păstrat secret din ultimii patru ani. Fostul pilot va împlini peste câteva zile 49 de ani

Astăzi se împlinesc patru ani de la teribilul accident de schi suferit de fostul pilot german de Formula 1, Michael Schumacher.

Michael Schumacher - Foto: Hepta

Astăzi se împlinesc patru ani de la teribilul accident de schi suferit de fostul pilot german de Formula 1, Michael Schumacher.

Pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia în munții Alpi, Schumacher a căzut și s-a lovit cu capul de o piatră. El a intrat în comă și nu și-a mai revenit, în ciuda intervenției rapide a medicilor. 

Michael Schumacher este ţinut în viaţă de aparatele care îl ajută să respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajaţi special pentru el, la reşedinţa familiei din Elveţia.

La patru ani de la tragedie, adevărul despre starea de sănătate a fostului sportiv este unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lumea sportului.

"Cu toții îi simțim lipsa" a declarat Jean Todt, președintele FIA și unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Michael Schumacher, cu ocazia unui show la Paris.

La rândul ei, managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a declarat: "Știm cu toții că Michael și-ar dori să fie aici cu noi. Ceea ce l-a caracterizat pe el a fost pasiunea și dedicarea pentru acest sport".

Au existat numeroase zvonuri și numeroase încercări de a afla adevărul despre starea fostului pilot de Forrmula 1, însă toate s-au lovit de refuzul categoric al familiei și de măsurile extrem de dure luate de aceasta, pentru a păstra secretul.

"Să nu vă așteptați la nicio informație legată de acest subiect. Ar însemna o încălcarea a vieții private a acestuia. Este decizia întregii familii", a declarat la un moment dat Sabine Kehm.

Recent, publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas" a scris că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

Pe 3 ianuarie 2018, Michael Schumacher va împlini 49 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, cel mai bine păstrat secret din ultimii patru ani. Fostul pilot va împlini peste câteva zile 49 de ani