Antena Meniu Search
x

Video Natalia rupe asfaltul! La doar 18 ani, a devenit campioană naţională la drift

La doar 18 ani a devenit campioană naţională la drift! Este povestea Nataliei, o tânără sportivă care a reuşit să se impună într-o lume a bărbaţilor. Încurajată şi de familie, a lăsat păpuşile pentru o maşină cu peste 450 de cai putere. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 18.06.2021, 10:01

Vezi și

Când era doar o copilă, Natalia nu se juca cu păpuşile, ci cu maşinile. La doar 9 ani a urcat prima dată la volan, iar de atunci a luptat pentru un vis. Şi l-a îndeplinit la 18 ani, câştigând prima etapă a Campionatului Naţional de drift la clasa Semi Pro. Competiția a avut loc pe Transilvania Motor Ring, iar Natalia a reușit să termine întrecerea pe primul loc, câștigând calificările şi, mai apoi, toate battle-urile.

Natalia Iocsak: "Nu pot să descriu sentimentele prin care am trecut. A fost un amalgam de sentimente: bucurie, fericire, stres, emoţii. Dar am reuşit să trec peste şi am câştigat".

În spatele perfomanţelor ei se află şi o întreagă echipă de mecanici. Printre ei - şi tatăl Nataliei.

Ioan Iocsak, tatăl Nataliei: "Sunt un tată fericit, sunt un tată mândru. Împreună muncim pentru rezultate pe care le avem. Ea îşi face treaba ei, eu îmi fac treaba mea. Din punctul ăsta de vedere eu cred că suntem amândoi în balanţă pentru că nu se poate unul fără celălalt".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra sportivă a uimit lumea automobilismului prin agresivitatea pe care o afişează la volan. Derapajul controlat nu mai are secrete pentru ea. Chiar dacă pilotează de aproape 10 ani, Natalia a început de curând şcoala de şoferi şi speră să obţină rapid permisul de conducere.

Natalia Iocsak: "E un pic greu.Trebuie să fiu un pic mai calmă, să conduc mai încet. Sunt obişnuită cu reflexele, şi aici avem nevoie, doar că trebuie să conduc mai uşor".

Sportul pe care îl practică este unul costisitor. Fiecare etapă de concurs înseamnă costuri de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Natalia rupe asfaltul! La doar 18 ani, a devenit campioană naţională la drift