Antena Meniu Search
x

Novak Djokovic a lipsit de la conferinţa de presă anunţată de familie. Ce a scris sârbul pe Twitter

Familia liderului ATP Novak Djokovic a susţinut o conferinţă de presă după ce un tribunal din Melbourne a decis că hotărârea de a nu-i permite să intre în ţară este "nejustificată" şi a întors decizia de ridicare a vizei acestuia.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 15:38

Novak Djokovic a lipsit de la conferinţa de presă anunţată de familie. Ce a scris sârbul pe Twitter
- Profimedia

Conferința de presă a familiei Djokovic a început la ora 15:00. Tatăl lui Novak Djokovic, Srdan, a început prin a mulțumi oamenilor pentru participarea la conferința de presă. El spune familia sa sărbătoreşte "victoria tenismenului". "La final a câștigat Novak, justiția a câștigat și statul de drept a câștigat", spune Srdan Djokovic.

Fratele lui Djokovic i-a mulţumit judecătorului

Fratele lui Djokovic, Djordje, i-a mulțumit judecătorului care a întors decizia de revocare a vizei pentru că, spune Djordje, a analizat povestea "serios" și "a analizat fiecare fapt".

Nouă, ca familie, ne-a fost foarte greu, suntem foarte emoționați pentru fratele meu. Este foarte greu să-l apăr pe Novak și să nu jignesc pe nimeni în același timp. Suntem luptători pentru dreptate și statul de drept. Am făcut tot ce am putut pentru a urma procedurile și pentru a arăta tuturor din lume că trebuie să trimitem dragoste lui Novak", a declarat Djordje Djokovic.

Pe acelaşi subiect

Novak Djokovic este liber, s-a antrenat şi vrea să câştige Australian Open

Djordje Djokovic spune că fratele său s-a întors deja pe teren pentru a se antrena astăzi. „Novak este liber. În urmă cu câteva minute, s-a antrenat pe un teren de tenis. A venit în Australia să joace tenis, să încerce să câștige un alt Australian Open"

Djokovic a lipsit de la conferinţă, dar reacţionează pe Twitter

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Sunt fericit şi recunoscător că judecătorul a întors decizia de anulare a vizei. În ciuda celor întâmplate, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Am zburat până aici ca să joc în unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa unor fani minunaţi", a scris Djokovic pe Twitter.

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi. Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa, la Melbourne.

Mai întâi, liderul ATP a primit permisiunea de a părăsi hotelul de carantină pentru a urmări procedurile de la tribunal în alt loc din Melbourne. El a părăsit hotelul de izolare în care a fost plasat, la sosirea în Australia. Lui Djokovic, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute şi de atunci se află la un hotel de carantină. Tenisemnul a făcut apel. El a venit în Australia pentru a participa la Australian Open, primul grand slam al anului, care începe la 17 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Novak Djokovic a lipsit de la conferinţa de presă anunţată de familie. Ce a scris sârbul pe Twitter