Antena Meniu Search
x

Video Fanii lui Djokovic au blocat maşina liderului mondial: "Novak liber". Poliţia a fost nevoită să intervină pentru a scoate vehiculul din mulţime

Novak Djokovic a avut "galerie" puternică la audierile de luni dimineaţă. Fanii prezenţi în Australia s-au strâns în număr mare în faţa sediului firmei de avocatură unde s-ar fi aflat jucătorul sârb.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 14:16

Vezi și

Atunci când maşina avocaţilor a părăsit zona, fanii s-au adunat în jurul ei. Poliţia a fost nevoită să organizeze cordoane de siguranţă în jurul vehicului pentru care maşina să poată ieşi din mulţime. "Novak liber" au strigat fanii, fără a şti dacă Novak Djokovic chiar se află în maşină, notează BBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tribunalul a anulat decizia guvernului, Novak Djokovic poate intra în Australia

Judecătorii australieni au decis că hotărârea de a nu-i permite lui Novak Djokovic să intre în ţară este "nejustificată", iar sârbul trebuie eliberat în 30 de minute de la decretarea deciziei, informează CNN.

Pe acelaşi subiect

Cu alte cuvinte, tribunalul a anulat decizia guvernului australian, iar viza lui Novak Djokovic a fost confirmată. Astfel, liderul mondial poate intra în Australia, rămâne de văzut dacă va putea şi participa efectiv la Australian Open.

Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi. Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa, la Melbourne.

Mai întâi, liderul ATP a primit permisiunea de a părăsi hotelul de carantină pentru a urmări procedurile de la tribunal în alt loc din Melbourne. El a părăsit hotelul de izolare în care a fost plasat, la sosirea în Australia. Lui Djokovic, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute şi de atunci se află la un hotel de carantină. Tenisemnul a făcut apel. El a venit în Australia pentru a participa la Australian Open, primul grand slam al anului, care începe la 17 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Fanii lui Djokovic au blocat maşina liderului mondial: "Novak liber". Poliţia a fost nevoită să intervină pentru a scoate vehiculul din mulţime