Antena Meniu Search
x

O jucătoare de tenis a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga. "Mulţumesc pentru cafeaua gratuită!”

Franţuzoaica Sara Cakarevic, locul 410 WTA, a primit un cec cu 2,25 de euro în urma participării la turneul ITF de la Praga, unde a pierdut meciul din primul tur al calificărilor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.05.2021, 19:17

Sara Cakarevic a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga
Sara Cakarevic a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga - Profimedia Images

Sara Cakarevic a fost învinsă, cu scorul de 5-7, 6-3, 10-8, de jucătoarea argentiană Paula Ormaecha, locul 291 WTA, dar nu înfrângerea a întristat-o cel mai tare, ci suma primită din partea organizatorilor, în valoare netă de 2,25 euro (11 lei).

Premii totale de 25.000 de dolari la Turneul de la Praga

Premiul pentru turul I preliminar a fost de 45 de euro, din care s-au scăzut impozitul de 6,75 de euro şi 36 de euro taxă de participare.

Jucătoarea susţine că a primit numai cei doi euro, fără mărunţiş.

Pe acelaşi subiect

"Credeam că e o glumă", a scris jucătoarea. "Mulţumesc ITF pentru cafeaua gratuită. Nici măcar nu mi-ai dat cei 25 de cenţi", a adaugat ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De problemele financiare ale jucătorilor în pandemie s-a plâns de curând americanul John Isner, locul 39 ATP. 

"Jucătorii au fost nevoiţi să accepte o reducere a premiilori cu până la 80 la sută, în timp ce managerii ATP continuă să primească salariile integrale, beneficii sociale şi deducerea unor cheltuieli. Mi se pare cam ipocrit", a spus americanul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » O jucătoare de tenis a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga. "Mulţumesc pentru cafeaua gratuită!”