O jucătoare de tenis a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga. "Mulţumesc pentru cafeaua gratuită!”

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 04.05.2021, 19:17.
Actualizat: 04.05.2021, 19:17

Franţuzoaica Sara Cakarevic, locul 410 WTA, a primit un cec cu 2,25 de euro în urma participării la turneul ITF de la Praga, unde a pierdut meciul din primul tur al calificărilor.

Sara Cakarevic a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga

Sara Cakarevic a plecat acasă cu doi euro după Turneul ITF de la Praga

Profimedia Images

Sara Cakarevic a fost învinsă, cu scorul de 5-7, 6-3, 10-8, de jucătoarea argentiană Paula Ormaecha, locul 291 WTA, dar nu înfrângerea a întristat-o cel mai tare, ci suma primită din partea organizatorilor, în valoare netă de 2,25 euro (11 lei).

Premii totale de 25.000 de dolari la Turneul de la Praga

Premiul pentru turul I preliminar a fost de 45 de euro, din care s-au scăzut impozitul de 6,75 de euro şi 36 de euro taxă de participare.

Citește și:

Jucătoarea susţine că a primit numai cei doi euro, fără mărunţiş.

"Credeam că e o glumă", a scris jucătoarea. "Mulţumesc ITF pentru cafeaua gratuită. Nici măcar nu mi-ai dat cei 25 de cenţi", a adaugat ea.

De problemele financiare ale jucătorilor în pandemie s-a plâns de curând americanul John Isner, locul 39 ATP.

"Jucătorii au fost nevoiţi să accepte o reducere a premiilori cu până la 80 la sută, în timp ce managerii ATP continuă să primească salariile integrale, beneficii sociale şi deducerea unor cheltuieli. Mi se pare cam ipocrit", a spus americanul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.