Antena Meniu Search
x

Olimpiu Moruţan a fost transferat la Galatasaray. FCSB va primii banii în rate, în următorii trei ani

Mijlocaşul român Olimpiu Moruţan, de la FCSB, a semnat un contract pe cinci ani cu clubul turc de fotbal Galatasaray, a anunţat, miercuri, gruparea din Istanbul pe site-ul său oficial.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 22:44

Olimpiu Vasile Morutan in meciul de fotbal dintre FCSB si Universitatea Craiova
Olimpiu Vasile Morutan in meciul de fotbal dintre FCSB si Universitatea Craiova - Hepta / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Galatasaray a precizat că suma de transfer este de 3,5 milioane de euro, FCSB urmând să primească banii în tranşe eşalonate pe o perioadă de trei ani. Moruţan a semnat contractul după ce a efectuat vizita medicală la spitalul Medical Park Bahcelievler, partenerul clubului.

Olimpia Vasile Moruţan (22 ani) şi-a început cariera la Universitatea Cluj, după care s-a transferat la FC Botoşani, iar în 2018 a ajuns la FCSB.

Moruţan a devenit al 15-lea fotbalist român care joacă la Galatasaray, cei mai cunoscuţi fiind Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu. Galatasaray a transferat în luna iunie un alt mijlocaş român, Alexandru Cicâldău, de la Universitatea Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Olimpiu Moruţan a fost transferat la Galatasaray. FCSB va primii banii în rate, în următorii trei ani