Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pafos - CFR Cluj 3-0, în play-off-ul Conference League. Ardelenii sunt eliminaţi din Europa

Echipa cipriotă Pafos a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia CFR Cluj, în manşa secundă a play-off-ului Conference League. Ciprioţii s-au calificat în faza următoare a competiţiei, în timp ce clujenii au fost eliminaţi din cupele europene, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 22:22

Pafos - CFR Cluj 3-0, în play-off-ul Conference League. Ardelenii sunt eliminaţi din Europa
- Profimedia

Pafos a avut o primă ocazie încă din startul meciului de la Limassol, iar în minutul 16 Jaja a ratat şi el. Brazilianul şi-a răscumpărat greşeala în minutul 28, deschizând scorul din pasa lui Jairo. După numai trei minute Goldar a înscris şi a dus scorul la 2-0 pentru gazde. Ciprioţii au înscris în minutul 45+1, însă golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Gazdele au majorat totuşi avantajul în minutul 48.  

Arbitrul a dictat penalty după un fault comis în careu de Boben, iar Tankovic a transformat cu siguranţă. Elevii lui Dan Petrescu nu au reuşit să îşi revină, au jucat slab şi Pafos – CFR Cluj a fost 3-0. Ciprioţii merg în grupele Conference League,  în timp ce echipa clujeană a fost eliminată din cupele europene.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Pafos - CFR Cluj 3-0, în play-off-ul Conference League. Ardelenii sunt eliminaţi din Europa