Antena Meniu Search
x

Patricia Maria Ţig, un nou succes în Letonia. Are 23 de victorii şi trei înfrângeri în ultimele 26 de meciuri

Patricia Maria Ţig, noua senzaţie a tenisului feminin românesc, s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului de la Jurmala (Letonia), competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de euro.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.07.2019, 17:47

Ţig a ajuns la 23 de victorii şi trei înfrângeri în ultimele 26 de meciuri
Patricia Maria Ţig revine printre cele mai bune jucătoare de tenis din România - Hepta

Patricia Maria Ţig, noua senzaţie a tenisului feminin românesc, s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului de la Jurmala (Letonia), competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de euro.

Patricia, locul 264 mondial, s-a calificat în sferturi după ce a obţinut o victorie clară, scor 6-4, 6-4, în disputa cu Anhelina Kalinina, din Ucraina, locul 139 mondial.

Patricia Maria Ţig a ajuns la 23 de victorii şi trei înfrângeri în ultimele 26 de meciuri

Revenită de curând în circuit, după ce a devenit mămică, Patricia îşi continuă parcursul foarte bun, după ce, săptămâna trecută, a jucat finala turneului de la Bucureşti.

De altfel, Patricia Maria Ţig a ajuns la 23 de victorii şi trei înfrângeri în ultimele 26 de meciuri de simplu, românca reuşind să câştige două turnee consecutive la Cancun, în Mexic, înainte să joace din nou în Europa.

În sferturile de la Jurmala, Patricia dă piept cu învingătoarea dintre rusoaica Anastasia Potapova, a şasea favorită a competiţiei, şi letona Diana Marcinkevica, sportivă care a ajuns pe tabloul principal graţie unui wild-card.

Patricia şi-a asigurat, graţie parcursului din Letonia, 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 4.980 de euro.

În optimile de finală ale turneului de la Jurmala urmează să joace şi Irina Bara, sportivă care o va înfrunta pe rusoaica Valentyna Ivakhnenko, sportivă venită din calificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Patricia Maria Ţig, un nou succes în Letonia. Are 23 de victorii şi trei înfrângeri în ultimele 26 de meciuri