Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patrick Olsen, ultimul fotbalist transferat de Dinamo Bucureşti, a luat trei cartonaşe roşii într-un singur sezon 

Deşi se spunea că are probleme financiare, Dinamo Bucureşti face transfer după transfer, ultimul fotbalist înregimentat fiind danezul Patrick Olsen, ultima dată jucător la Slask Wroclaw, în Polonia.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 16:20

Patrick Olsen, fotbalistul transferat de Dinamo Bucureşti, a evoluat ultima dată în Polonia, la Slask Wroclaw
Patrick Olsen, fotbalistul transferat de Dinamo Bucureşti, a evoluat ultima dată în Polonia, la Slask Wroclaw - Profimedia

La doar o zi după ce polonezii au anunţat despărţirea amiabilă de Olsen, acesta a semnat cu Dinamo Bucureşti din postura de fotbalist liber de contract şi s-a pus la dispoziţia antrenorului Zeljko Kopic.

Patrick Olsen are un trecut extrem de interesant, din care reiese un episod care ne arată că danezul s-ar potrivi de minune stilului agresiv impus de Kopic la Dinamo Bucureşti.

În 2014, Patrick Olsen a fost cedat cu împrumut de Internazionale Milano, club de care aparţinea la vremea respectivă, în Norvegia, la Stromsgodset, unde Olsen a evoluat mai degrabă la echipa a doua, reuşind chiar contraperformanţa de a încasa trei cartonaşe roşii într-un singur sezon.

Articolul continuă după reclamă

Totuşi, pe lângă "şcoala" făcută în Italia, unde a crescut la Internazionale Milano, Patrick Olsen mai are şi alte cluburi importante în CV, jucând 25 de meciuri pentru francezii de la Racing Club Lens, şase meciuri pentru elveţienii de la Grasshoppers Zurich, 40 de meciuri pentru Aalborg şi 73 de meciuri pentru Slask Wroclaw.

Pe lângă cele trei cartonaşe roşii încasate la echipa a doua a lui Stromsgodset, în 2014, Olsen a terminat sezonul 2017-2018 cu 10 cartonaşe galbene la Helsingor, a terminat sezonul 2020-2021 cu 10 cartonaşe galbene la Aarhus şi a terminat sezonul 2022-2023 cu 11 cartonaşe galbene la Slask Wroclaw.

Olsen a jucat zeci de meciuri pentru naţionalele de juniori ale Danemarcei şi a adunat şi şase selecţii la naţionala de tineret a ţării sale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Patrick Olsen, ultimul fotbalist transferat de Dinamo Bucureşti, a luat trei cartonaşe roşii într-un singur sezon