Antena Meniu Search
x

Patru fotbalişti de la Velez Sarsfield, arestaţi pentru agresiune sexuală. Ar fi violat o tânără de 24 de ani într-un hotel

Patru jucători ai clubului argentinian de fotbal Velez Sarsfield au fost arestați luni, după ce au fost acuzați de agresiune sexuală. Clubul a decis să suspende contractele celor patru. Agresiunea ar fi avut loc într-un hotel, la începutul lunii martie.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 11:15

- Profimedia

Fundașul Braian Cufre, atacantul Abiel Osorio, portarul Sebastian Sosa și mijlocașul Jose Florentin au fost acuzați la începutul acestei luni de o femeie în vârstă de 24 de ani, în legătură cu un incident care ar fi avut loc în hotelul Tucuman, unde echipa s-a cazat după meciul de campionat disputat la Atletico Tucuman pe 2 martie.

"Procurorul a anunțat că cele patru persoane care au venit la acest proces în calitate de inculpați vor fi plasate în arest preventiv", a declarat Juan Robles, unul dintre avocații denunțătoarei.

Avocatul femeii a declarat că acest caz a fost clasificat drept "agresiune sexuală cu act sexual în formă agravată de către două sau mai multe persoane".

Sosa a negat acuzațiile

"Repudiez violența de orice fel. Respect integritatea fizică și sexuală a fiecărei persoane. Am încredere în acțiunea rapidă a justiției", a scris el, potrivit Mediafax.

Velez i-a suspendat pe cei patru jucători după ce procurorii au lansat o anchetă și le-a suspendat contractele luni, în urma deciziei instanței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Patru fotbalişti de la Velez Sarsfield, arestaţi pentru agresiune sexuală. Ar fi violat o tânără de 24 de ani într-un hotel