Antena Meniu Search
x

Polonezul Celeban va veni la Steaua cu o singura conditie: calificarea in grupele Ligii Campionilor

Celeban vine la Steaua, dar numai din toamna! Si, cu o singura conditie: campionii sa se califice in grupele Champions League.

Vezi și

Piotr Celeban este favorit sa ii ia locul diamantului Stelei, Vlad Chiriches, in linia de aparare a lui Reghe. Fundasul de 28 de ani, cu cinci selectii in nationala Poloniei, vrea sa faca pereche cu conationalul Szukala, daca Chiriches va ajunge la Tottenham sau la Roma.

"Sigur ca da, este profesionist, asa cum Nicusor Stanciu de cum a plecat i-am zis ca se va impune pentru ca are valoare, calitate, si Cleleban se va impune pentru ca este un profesionist, un jucator de calitate si se va impune oriunde, nu doar la Steaua." spune Lucian Sanmartean.

Celeban va ajunge la Steaua doar daca echipa lui Reghe prinde grupele Ligii Campionilor. Pana atunci, ramane in Moldova.

Tot Lucian Sanmartean a spus: "Am discutat ceva cu el dar el vrea sa continue aici, sa termine aici si sigur, in cazul in care oferta este avantajoasa pentru el si pentru club, se poate intampla orice."

Sanmartean s-a suparat pe fostul coleg, Nicusor Stanciu. Il acuza pe mijlocasul de 20 de ani ca a uitat prea repede de unde a plecat:" Chiar citisem dimineata un interviu al lui Nicusor Stanciu, care dadea el principala candidata CFR-ul si cred ca o sa-l urechez putin dupa ce termin cu dumneavoastra." declara Sanmartean jurnalistilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Polonezul Celeban va veni la Steaua cu o singura conditie: calificarea in grupele Ligii Campionilor