Antena Meniu Search
x

Primul club din La Liga care a anunțat că își trimite jucătorii și antrenorii în somaj tehnic

Espanyol este primul club din La Liga care a anunțat trimiterea tuturor jucătorilor şi antrenorilor în şomaj tehnic, din cauza pandemiei de coronavirus, informează marca.com. Salariilor fotbaliştilor şi tehnicienilor vor fi reduse cu până la 70 la sută, în funcţie de negocierile cu aceştia.

de Valentin Pîrcălabu

la 27.03.2020, 16:01

Espanyol Barcelona a anunțat că își va trimite jucătorii și antrenorii în șomaj tehnic
Espanyol Barcelona a anunțat că își va trimite jucătorii și antrenorii în șomaj tehnic - Zuma Press / ESPA Photo Agency via Hepta
  • Espanyol Barcelona își trimite jucătorii și antrenorii în șomaj tehnic
  • Măsura vizează mai multe echipe din cadrul clubului

Espanyol Barcelona este primul club din La Liga care a anunțat trimiterea tuturor jucătorilor şi antrenorilor în şomaj tehnic, din cauza pandemiei de coronavirus, informează marca.com. Salariilor fotbaliştilor şi tehnicienilor vor fi reduse cu până la 70 la sută, în funcţie de negocierile cu aceştia.

Anunțul făcut de Espanyol Barcelona

"Echipa şi-a exprimat angajamentul faţă de club, apelând la responsabilitatea sa şi plasând viitorul clubului înainte de toate", a precizat Espanyol, scrie news.ro.

Decizia vizează prima şi a doua echipă masculină, formaţia feminină şi echipele de juniori şi presupune reducerea cu 70 la sută a orelor de muncă pe durata stării de urgenţă, ţinând cont de faptul că jucătorii trebuie să se pregătească individual acasă.

Pe acelaşi subiect

Totodată, salariile membrilor conducerii clubului vor fi diminuate proporţional.

Și FC Barcelona a anunțat măsuri din cauza epidemiei de coronavirus

Și rivala din oraș a anunțat că va lua măsuri din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, catalanii au anunțat, joi, reducerea salariilor angajaților, însă nu precizează dacă măsurile se aplică și jucătorilor. Totuși, jurnaliștii de la Marca susțin că acestea se aplică și fotbaliștilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Primul club din La Liga care a anunțat că își trimite jucătorii și antrenorii în somaj tehnic