Antena Meniu Search
x

Schimbări în clasamentul ATP: sportivul care a revenit în Top 10. Djokovic rămâne pe locul 1

Grecul Stefanos Tsitsipas a revenit în Top 10 al clasamentului ATP, după ce a câştigat duminică turneul de la Monte Carlo. El se află acum pe locul 7, imediat după finalistul Casper Ruud.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 16:01

Djokovic, în fruntea clasamentului ATP
Djokovic, în fruntea clasamentului ATP - Profimedia

Grecul în vârstă de 25 de ani, care a câştigat al treilea său Masters 1000 de la Monte Carlo în patru ani (după cele din 2021 şi 2022), a urcat cinci locuri faţă de săptămâna trecută şi a recâştigat o poziţie pe care o deţinea la jumătatea lunii ianuarie.

Djokovic, în fruntea clasamentului ATP

Clasamentul mondial este dominat în continuare de sârbul Novak Djokovic, care a fost eliminat în semifinale de Ruud în Principat, în faţa italianului Jannik Sinner. Spaniolul Carlos Alcaraz, aflat pe locul al treilea, este în continuare afectat de o accidentare la braţul drept, care l-a obligat să se retragă de la turneul de la Barcelona, care începe luni. El nu a participat la turneul de la Monte Carlo, relatează news.ro.

În ceea ce priveşte jucătorii român, în clasamentul de dublu Victor Vlad Cornea ocupă locul 69,  cu 1149 puncte. La simplu, primul român în clasament este Filip Jianu, pe locul 289, în menţinere, cu 200 puncte, urmat de Nicholas David Ionel, aflat pe locul 289, în coborâre un loc, cu 197 puncte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Sport » Schimbări în clasamentul ATP: sportivul care a revenit în Top 10. Djokovic rămâne pe locul 1