Antena Meniu Search
x

Djokovic speră la un "ultim dans" cu Nadal, pe zgura de la Roland Garros. Ce spune sârbul despre rivalitatea lor istorică

Retragerea lui Rafael Nadal de la Mastersul de la Monte Carlo pune sub semnul întrebării participarea acestuia la Roland Garros. Novak Djokovic a declarat că încă speră la un ultim capitol din rivalitatea lor istorică. "Ar fi grozav să avem o altă mare întâlnire", și-a exprimat speranța sârbul.

de Redactia Observator

la 07.04.2024, 16:31

Djokovic vrea un "ultim dans" cu Nadal la Roland Garros
Djokovic vrea un "ultim dans" cu Nadal la Roland Garros - Profimedia

Spaniolul în vârstă de 37 de ani, care a declarat că se așteaptă să se retragă după sezonul 2024, a revenit în competiție la Brisbane, în ianuarie, după aproape un an de absență din cauza unei accidentări la flexorul șoldului, dar de atunci nu a mai jucat într-un eveniment ATP.

Djokovic vrea un "ultim dans" cu Nadal la Roland Garros

"Ca fan al tenisului, vreau ca el să mai joace cel puțin un turneu înainte de a se retrage...", a declarat Djokovic, numărul unu mondial, pentru Eurosport, într-un interviu publicat sâmbătă. "Știm cu toții ce a făcut pe zgură în cariera sa, în special la Roland Garros. Acesta este obiectivul lui, știm cu toții asta, a tot spus-o. Pentru binele întregului tenis și al Roland Garros în special, sperăm că va putea juca acolo. Ar fi grozav să avem o altă mare întâlnire".

Djokovic își va începe marți lupta pentru al treilea titlu la Monte Carlo fără antrenorul Goran Ivanisevic în loja sa, după ce luna trecută a pus capăt parteneriatului său de mare succes cu croatul, relatează Mediafax.

În ultimele săptămâni, sârbul a lucrat cu fostul număr unu mondial la dublu, Nenad Zimonjic. „Ne cunoaștem foarte bine de mai bine de 20 de ani. A fost mereu ca un frate mai mare pentru mine. Un mentor, un prieten, care a încercat mereu să mă ajute ca persoană și ca jucător", a declarat Djokovic.

"Când m-am oprit cu Goran, începusem pregătirea pe zgură la Belgrad, iar el era acolo. A venit pe teren și ne-a plăcut foarte mult colaborarea noastră și l-am rugat să vină aici pentru câteva săptămâni. Încercăm să profităm la maximum de el. Mi-a dat sfaturi foarte utile pentru a găsi poziția corectă atunci când mă apropii de fileu, iar acesta este un lucru la care eu nu mă pricep cel mai bine, deoarece nu joc atât de multe meciuri de dublu."

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Sport » Djokovic speră la un "ultim dans" cu Nadal, pe zgura de la Roland Garros. Ce spune sârbul despre rivalitatea lor istorică