Antena Meniu Search
x

Sepsi OSK, eliminată din Europa Conference League de Djurgaardens IF. Formaţia a fost învinsă cu scorul de 3-1

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost eliminată de formaţia suedeză Djurgaardens IF, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-1 (2-1), joi, pe Stockholm Arena, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League, potrivit Agerpres.

de Antonia Roşu

la 11.08.2022, 22:07

Sepsi OSK, eliminată din Europa Conference League de Djurgaardens IF. Formaţia a fost învinsă cu scorul de 3-1
Sepsi OSK, eliminată din Europa Conference League de Djurgaardens IF. Formaţia a fost învinsă cu scorul de 3-1 - Profi Media

Formaţia covăsneană, care pierduse şi meciul tur cu acelaşi scor, 1-3, părăseşte competiţia în turul 3 preliminar al unei competiţii europene, atins pentru prima oară în istoria sa. Sezonul trecut, la debutul în Conference League, Sepsi OSK a fost eliminată în turul 2 preliminar de Spartak Trnava în urma loviturilor de departajare.

La Stockholm, jucătorii lui Cristiano Bergodi au început bine meciul şi după două ocazii ratate de Bărbuţ (minutul 1) şi Rondon (5) a reuşit să deschidă scorul. Cosmin Matei a executat în minutul 8 o lovitură liberă de pe partea stângă, mingea a căzut în careul mic chiar în faţa portarului, iar apoi a lovit bara şi a intrat în plasă.

Susţinuţi de un public numeros, suedezii au reuşit să egaleze după doar patru minute prin Hampus Findell. Acesta a şutat plasat de la aproximativ 12 metri, fructificând o pasă întoarsă de Piotr Johannson.

Djurgaardens a continuat să atace şi preluat conducerea în minutul 23. Magnus Eriksson a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Asoro, autorul unei duble în partida tur de la Sfântu Gheorghe, a înscris cu capul din 2 metri, beneficiind de eroarea fundaşilor adverşi.

Pe acelaşi subiect

Nenumărate ocazii pentru formaţia suedeză

Scorul putea deveni şi mai mare până la pauză, formaţia suedeză trecându-şi în cont ocazii mari prin Edvardsen în minutele 25 şi 31 şi acelaşi Asoro în minutul 27.

În repriza secundă ritmul partidei a scăzut puţin, însă chiar şi aşa, tot suedezii puteau să mai marcheze prin Danielson (54), introdus după pauză, al cărui şut a fost respins cu greutate de Niczuly, şi prin Banda, care a tras peste poartă în minutul 64.

Golul al treilea al gazdelor a venit în minutul 71, când Joel Asoro a marcat pentru a patra oară în această dublă cu Sepsi. În urma unui contraatac, el l-a driblat pe Ninaj, apoi şi pe Mitrea, care a greşit intercepţia, şi a înscris la colţul lung.

De partea cealaltă, Sepsi a fost mult mai puţin periculoasă în repriza secundă, cea mai mare şansă aparţinându-i lui Rondon, care a şutat peste poartă în minutul 67 dintr-o poziţie foarte bună, în urma unei pase a lui Dimitrov.

Suedezii îi vor întâlni pe APOEL Nicosia

În play-off-ul competiţiei, Djurgaardens IF va juca împotriva formaţiei cipriote APOEL Nicosia, care a trecut în turul 3 preliminar de FC Kîzîljar Petropavlovsk din Kazahstan, după 1-0 pe teren propriu şi 0-0 în deplasare.

Djurgaardens IF - Sepsi OSK 3-1 (2-1)

Au marcat: Hampus Findell (12), Joel Asoro (23 şi 71), respectiv Cosmin Matei (8)

Stockholm, Stockholm Arena

Europa Conference League - turul al treilea preliminar (manşa secundă)

În prima manşă: 3-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Sepsi OSK, eliminată din Europa Conference League de Djurgaardens IF. Formaţia a fost învinsă cu scorul de 3-1