Antena Meniu Search
x

Serie B, exclusiv pe AntenaPLAY. Parma - Pisa, live, marţi, 21:30: Dennis Man vs. Olimpiu Moruţan

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

de Redactia Observator

la 27.02.2023, 16:44

Dennis Man, legitimat la Parma, în Serie B
Dennis Man, legitimat la Parma, în Serie B - Profimedia Images

Echipe de tradiție ale fotbalului italian luptă pentru promovarea în Serie A. Parma, Genoa, Cagliari sau Pisa pot fi văzute în timp real, etapă de etapă, pe AntenaPLAY.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Cele mai importante știri legate de românii din Serie B vor putea fi citite pe AS.ro. Tot acolo, vezi clipurile cu cele mai spectaculoase goluri, driblinguri sau parade.

Parma – Pisa, LIVE EXCLUSIV pe AntenaPLAY, marți, de la 21:30

Transmisiile LIVE în AntenaPLAY din Serie B debutează în forță cu duelul dintre Parma și Pisa, marți, de la ora 21:30. În acest meci, vor fi implicați cinci români, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus (Pisa), respectiv Dennis Man și Valentin Mihăilă (Parma).

În Parma – Pisa, îl poți vedea și pe Gianluigi Buffon, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Căpitanul echipei Gialloblu a ajuns la 45 de ani și a revenit la echipa la care s-a lansat, după 10 titluri câștigate cu Juventus și unul adjudecat alături de PSG.

Românii ne-au obișnuit deja cu golurile marcate în Serie B. Olimpiu Moruțan (5), Dennis Man (4) George Pușcaș (3), Radu Drăgușin (2) sau Valentin Mihăilă (2) și-au trecut numele pe lista marcatorilor, în etapele disputate în acest sezon.

”Serie B e un campionat foarte dificil, nu e ușor, foarte mult tactic, agresiv, ai nevoie de forță. Important e cum terminăm, nu cum am început. Important e să terminăm pe primele două locuri”, spunea recent Olimpiu Moruțan.

Gică Hagi și numele uriașe care au jucat în Serie B

De-a lungul timpului, în Serie B au jucat mai mulți jucători de clasă mondială, printre care și Gică Hagi. Antrenat de Mircea Lucescu și coleg la Brescia cu Dănuț Lupu, Ovidiu Sabău și Florin Răducioiu, Hagi nu a plecat de la ”Brescia Romena”, nici după retrogradarea în Serie B.

Pe lista jucătorilor celebri care au evoluat în Serie B se mai află Alessandro Del Piero, Pavel Nevdev, David Trezeguet, Giorgio Chiellini, Franck Ribery, Javier Saviola sau Igor Dobrovolski.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Serie B, exclusiv pe AntenaPLAY. Parma - Pisa, live, marţi, 21:30: Dennis Man vs. Olimpiu Moruţan