Antena Meniu Search
x

Simona Halep a făcut senzaţie într-o rochie de seară, mulată. Fanii sportivei, în delir: "Wow, cât de bine îţi stă! Eşti superbă"

Simona Halep, care, luni, a început săptămâna cu numărul 60 în fruntea clasamentului WTA, a postat pe Instagram o fotografie cu care a făcut ravagii pe internet.

Simona Halep a făcut senzaţie într-o rochie de seară, mulată. Fanii sportivei, în delir: "Wow, cât de bine îţi stă! Eşti superbă" - Instagram

Simona Halep, care, luni, a început săptămâna cu numărul 60 în fruntea clasamentului WTA, a postat pe Instagram o fotografie cu care a făcut ravagii pe internet.

Liderul mondial a impresionat cu o rochie de seară superbă, care a obţit din partea fanilor zeci de mii de like-uri şi sute de complimente.

"Eşti frumoasă, Simona!", "Eşti superbă", "Niciodată nu te-am mai văzut aşa", "E cea mai sexy apariţie a ta", "Wow, cât de bine îţi stă", "Ești prințesa inimi mele! Te iubesc și te respect foarte mult! Crăciun fericit cu cei dragi sufletului tău", sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep continuă în fruntea clasamentului WTA

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 60 în fruntea clasamentului WTA, având un avans de 1.046 de puncte faţă de jucătoarea situată pe locul al doilea, germana Angelique Kerber, la fel ca în ierarhia anterioară.

Este a 44-a săptămână consecutivă ca lider WTA şi a 48-a din 2018.

În partea sa superioară, clasamentul WTA nu a suferit modificări. Primele zece jucătoare sunt următoarele:

1. Simona Halep (România) 6.921 de puncte;

2. Angelique Kerber (Germania) 5.875;

3. Caroline Wozniacki (Danemarca) 5.586;

4. Elina Svitolina (Ucraina) 5.350;

5. Naomi Osaka (Japonia) 5.115;

6. Sloane Stephens (SUA) 5.023;

7. Petra Kvitova (Cehia) 4.630;

8. Karolina Pliskova (Cehia) 4.465;

9. Kiki Bertens (Olanda) 4.335.

10. Daria Kasatkina (Rusia) 3.415.

În Top 100 WTA, Mihaela Buzărnescu se menţine pe locul 24, cu 1.820 de puncte, Irina Begu, pe 67, cu 872 de puncte, Ana Bogdan, pe 76, cu 767 de puncte, Sorana Cîrstea, pe 84, cu 725 de puncte, iar Monica Niculescu se menţine pe locul 99, cu 617 puncte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Simona Halep a făcut senzaţie într-o rochie de seară, mulată. Fanii sportivei, în delir: "Wow, cât de bine îţi stă! Eşti superbă"