Antena Meniu Search
x

Simona Halep, după victoria cu Katerina Siniakova: A fost foarte greu, dar nu mi-am pierdut concentrarea

Simona Halep a declarat, marţi seară, după victoria cu Katerina Siniakova, ca meciul a fost greu, dar nu şi-a pierdut concentrarea.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 21:42

Simona Halep
Simona Halep, după victoria cu Katerina Siniakova: A fost foarte greu, dar nu mi-am pierdut concentrarea - Profimedia

"A fost foarte greu, nu am renunţat, am jucat pentru fiecare minge, am crezut şi de asta am câştigat. Nu mi-am pierdut concentrarea", a spus Halep după meci.

Simona Halep, locul 19 mondial şi cap de serie 4, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului de la Bad Homburg Open (Germania), după ce a trecut de Katerina Siniakova, scor 4-6, 6-3, 6-4, relatează news.ro.

Halep (30 ani, 19 WTA), a patra favorită, a obţinut victoria după două ore şi 18 minute, într-un meci cu destule răsturnări de situaţie. Halep a avut un debut de meci mai dificil, fiind condusă cu 3-1, apoi a egalat (3-3), iar la 4-5 şi-a pierdut serviciul, Siniakova (26 ani, 63 WTA) câştigând cu 6-4.

Simona Halep a fost condusă cu 3-0 în actul secund, dar a reuşit o revenire spectaculoasă, concretizată în şase ghemuri la rând (6-3). Românca a profitat şi de problemele fizice ale cehoaicei, care a primit îngrijiri medicale de mai multe ori. Halep a început foarte bine actul decisiv, conducând cu 3-0 şi 4-1, dar Siniakova nu a cedat reuşind două break-uri, la 4-2 şi 5-3 pentru Simona. Halep a câştigat şi ea pe serviciul adversarei imediat, însă, încheind meciul cu 6-4.

Pe acelaşi subiect

Românca a încheiat cu 5 aşi şi 8 duble greşeli, în timp ce Siniakova a reuşit 2 aşi şi a comis 6 duble greşeli. Halep a avut un procentaj mai bun la punctele cu primul serviciu, iar Siniakova la punctele cu al doilea serviciu.

Halep are acum 3-1 în meciurile directe cu Siniakova, pe care a mai învins-o în 2018 în finala de la Shenzhen, cu 6-1, 2-6, 6-0, în 2019 în Fed Cup, cu 6-4, 6-0. Singura victorie a cehoaicei a venit în 2017, în optimi la Shenzhen, cu 6-3, 4-6, 7-5, potrivit agerpres.ro.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 3.737 euro şi 30 de puncte WTA, urmând să joace în optimi contra slovenei Tamara Zidansek (24 ani, 58 WTA), victorioasă cu 2-6, 6-1, 6-4 în faţa belarusei Iulia Gotovka. Acesta va fi primul meci dintre Halep şi Zidansek.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Simona Halep, după victoria cu Katerina Siniakova: A fost foarte greu, dar nu mi-am pierdut concentrarea