Antena Meniu Search
x

Simona Halep a dezvăluit, la Constanţa, cum a început să joace tenis (Video)

Simona Halep este la Constanţa, unde participă la festivităţile organizate de autorităţi, mii de oameni venind să o aplaude şi să o vadă pe camioana de la Wimbledon.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.07.2019, 18:27

Simona Halep a dezvăluit, la Constanţa, cum a început să joace tenis (Video) - hepta

Simona Halep este la Constanţa, unde participă la festivităţile organizate de autorităţi, mii de oameni venind să o aplaude şi să o vadă pe camioana de la Wimbledon.

Sportiva din Constanţa a călătorit prin oraş la bordul unui autobuz etajat, înconjurată de copii, familie, prieteni şi fani, apoi a susţinut un mic discurs pe scena din Piaţa Ovidiu, unde a dezvăluit tuturor cum a început să joace tenis.

Simona Halep a dezvăluit, la Constanţa, cum a început să joace tenis

Simona Halep a povestit cum a început să joace tenis, în cadrul festivităţilor organizate de autorităţile din Constanţa pentru sărbătorirea titului cucerit la Wimbledon.

Pe acelaşi subiect

"Am fost la Castel, în Mamaia, unde fratele meu juca tenis. Am mers să-l luăm de la antrenament, am luat şi eu o rachetă în mână şi nu m-am mai despărţit de ea", a spus Simona Halep.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campioana de la Wimbledon a mulţumit tuturor celor prezenţi, dar şi celor care au participat direct, sau indirect, la cariera sa.

"Bună ziua, Constanţa! Este minunat ce se întâmplă astăzi aici, este o zi specială pentru mine, sunt foarte emoţionată să văd că atâţia oameni au venit să se uite la acest trofeu, pentru care am muncit vreo 20 şi ceva de ani. Mulţumesc tuturor pentru acest eveniment. Aşa cum am spus, drumul n-a fost usor. Mulţumesc familiei mele şi antrenorilor mei, care au pus câte o piatră de temelie la succesul meu. Toţi copiii să creadă în ei ca să-şi atingă scopul, iar noi să fim buni şi să împărţim bunătatea. Sincer, nu prea mai vreau să plec de aici", a spus cu emoţie Simona Halep.

Simona Halep a câştigat prestigiosul turneu de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe americanca Serena Williams.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Simona Halep a dezvăluit, la Constanţa, cum a început să joace tenis (Video)