Antena Meniu Search
x

Momente sfâşietoare la finalul meciului pierdut de Simona Halep, surprinse de Agenţia Reuters

Agenţia Reuters a surprins momente sfârşietoare la finalul meciului pierdut de Simona Halep, la Australian Open. Fotoreporterul a imortalizat durerea româncei.

Agenţia Reuters a surprins momente sfârşietoare la finalul meciului pierdut de Simona Halep, la Australian Open. Fotoreporterul agenţiei a imortalizat durerea româncei, după un meci extrem de disputat, în care a fost foarte aproape de o uriaşă victorie.

Fotoreporterul Agenţiei Reuters a surprins-o pe Simona Halep atât în timpul meciului contra danezei Caroline Wozniacki, dar şi la finalul partidei.

Imaginile cu Simona arată momentele intense pe care le-a trăit într-o finală pe care şi-a dorit din tot sufletul să o câştige. Imaginile de la finalul meciului sunt însă sfâşietoare. O galerie foto a fost dată publicităţii de Reuters.

Învinsă, Simona Halep nu-şi mai ascunde durerea unei înfrângeri amare, mai ales că românca a reuşit în mai multe rânduri să răstoarne rezultatul. Ba chiar a fost foarte aproape de o mare victorie.

Simona Halep a pierdut în cele din urmă partida cu scorul de 2-1 la seturi. Românca a pierdut şi prima poziţie în clasamentul WTA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Momente sfâşietoare la finalul meciului pierdut de Simona Halep, surprinse de Agenţia Reuters