Antena Meniu Search
x

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Bad Homburg. Participarea la Wimbledon, sub semnul întrebării

Simona Halep, a treia jucătoare de tenis a lumii, a anunţat, sâmbătă după-amiaza, că nu participă la turneul de tenis de la Bad Homburg (Germania), turneu care ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.

de Redactia Observator

la 19.06.2021, 18:50

Simona Halep şi-a anunţat retragerea de la Bad Homburg prin intermediul unui video postat pe un celebru site de socializare
Simona Halep şi-a anunţat retragerea de la Bad Homburg prin intermediul unui video postat pe un celebru site de socializare - Twitter Simona Halep
  • Simona Halep este campioana en-titre de la Wimbledon.

Simona Halep ar fi vrut să participe la Bad Homburg pentru a-şi face încălzirea înainte de Wimbledon, dar la ultimele antrenamente a resimţit probleme medicale şi a decis că este mai bine să nu rişte, mai ales că principalul scop este să participe la turneele mari, respectiv la Wimbledon şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep şi-a anunţat retragerea de la turneul de la Bad Homburg printr-un video postat pe un celebru site de socializare. S-a declarat dezamăgită că nu poate juca într-un oraş atât de frumos, dar a precizat că speră să revină la o ediţie viitoare a turneului.

Nume grele s-au retras deja de la Wimbledon

Simona Halep nu a mai jucat într-un meci oficial de la Roma, din urmă cu aproximativ o lună. Atunci a suferit o microruptură musculară care se pare că încă nu îi dă pace. După retragerea de la Bad Homburg rămâne de văzut dacă Simona Halep se poate reface suficient de rapid încât să se prezinte la un nivel cât mai onorabil la Wimbledon, acolo unde este deţinătoarea trofeului, ea cucerind titlul pus în joc în 2019, după o finală câştigată împotriva americancei Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Ediţia de anul trecut de la Wimbledon a fost anulată, din cauza pandemiei de coronavirus, iar ediţia din acest an ar putea fi afectată de mai multe absenţe de top. Japoneza Naomi Osaka, a doua jucătoare a lumii, s-a retras şi ea, deja, de la Wimbledon, din cauza problemelor personale, în timp ce spaniolul Rafael Nadal a spus şi el, deja, "pas" turneului de la Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Simona Halep s-a retras de la turneul de la Bad Homburg. Participarea la Wimbledon, sub semnul întrebării