Antena Meniu Search
x

Simona Halep, victorie spectaculoasă în optimile de finală ale turneului de tenis de la Stuttgart

După aproape o lună de pauză, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis şi a făcut-o în stil de mare campioană, sportiva noastră obţinând o victorie categorică, împotriva unei adversare puternice, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Stuttgart (Germania).

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.04.2021, 19:30

Simona Halep este favorită 2 la turneul de tenis de la Stuttgart
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Stuttgart - Hepta
  • Simona Halep a jucat primul meci oficial după o pauză de aproximativ o lună.

Simona Halep, a doua favorită a competiţiei şi a treia jucătoare a lumii, s-a impus clar, scor 6-1, 6-3, în confruntarea cu Marketa Vondrouşova, din Cehia, ocupanta locului 20 mondial.

A fost un meci în care Simona a zburdat pur şi simplu pe teren, românca reuşind să pună capăt disputei în numai 57 de minute. Simona a cedat doar 30 dintre cele 84 de puncte jucate şi a încheiat meciul cu trei aşi şi 93% puncte câştigate dintre cele jucate cu serviciul al doilea.

Simona Halep şi-a luat revanşa, cu vârf şi îndesat, după cele două înfrângeri suferite în primele două meciuri jucate împotriva Marketei Vondrouşova, la Indian Wells şi la Roma, ambele în 2019.

Prima calificarea în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Stuttgart (Germania), Simona Halep şi-a asigurat 100 de puncte WTA, un cec în valoare de 12.500 de dolari, dar şi o întâlnire cu învingătoarea dintre elveţianca Belinda Bencic, locul 12 mondial, şi rusoaica Ekaterina Aleksandrova, locul 34 mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Simona Halep, victorie spectaculoasă în optimile de finală ale turneului de tenis de la Stuttgart