Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Snoop Dogg a primit o lecţie de înot de la olimpicul Michael Phelps. Cântăreţul se declară pregătit pentru concursuri oficiale

Spectacol la Jocurile Olimpice de la Paris. Trimis special al postului american NBC, rapperul Snoop Dogg şi-a măsurat puterile cu fostul înotător Michael Phelps, sportivul cu cele mai multe medalii olimpice din istorie. 

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 21:34

După ce a purtat torţa olimpică şi a încercat mai multe sporturi, Snoop Dogg a intrat şi în apă. Antrenor i-a fost Michael Phelps, înotător cu 23 de medalii de aur olimpice. După lecţia de înot, cântăreţul s-a declarat pregătit pentru concursurile oficiale. 

Snoop Dogg a mers apoi să încurajeze două dintre voleibalistele americane. "Vreau să repetaţi după mine: Sunt una dintre cele mai bune jucătoare de volei pe plajă din lume! Sunt una dintre cele mai bune jucătoare de volei pe plajă din lume! Arăt uimitor când port aur", le-a transmis Snoop Dog.

Artistul este extrem de pasionat de sport. În trecut, a comentat meciuri de hochei şi baseball. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Snoop Dogg a primit o lecţie de înot de la olimpicul Michael Phelps. Cântăreţul se declară pregătit pentru concursuri oficiale