Antena Meniu Search
x

Surclasată de Crystal Palace, Manchester United iese din lupta pentru TOP 5 Premier League

Manchester United a ratat ultima şansă de a se implica serios în lupta pentru primele locuri din Premier League, trupa antrenată de olandezul Erik Ten Hag fiind surclasată, luni seara, de Crystal Palace.

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 14:58

Manchester United traversează un nou sezon dezamăgitor
Manchester United traversează un nou sezon dezamăgitor - Profimedia

A fost un meci de vis pentru gazde, care s-au impus cu 4-0, dar care puteau câştiga la o diferenţă şi mai mare de scor. Olise, de două ori, Mateta şi Mitchell au punctat pentru Crystal Palace, formaţie care a încheiat meciul cu 10-2 la şuturi pe poartă.

În urma acestui rezultat, Manchester United spune, practic, "adio" luptei pentru primele cinci locuri din Premier League. Formaţia antrenată de Erik Ten Hag este abia pe locul 8 în Premier League, la şase puncte de Tottenham Hotspur, ocupanta locului 5 din Anglia, cu doar trei etape înainte de finalul campionatului. 

Manchester United traversează o nouă perioadă dezamăgitoare, cu doar o victorie obţinută în ultimele nouă meciuri, astfel că pe Old Trafford se anunţă schimbări masive în vară.

În schimb, Crystal Palace a ajuns la patru victorii şi un egal în ultimele cinci meciuri jucate în Premier League şi a ajuns pe locul 14, scăpând definitiv de emoţiile unei eventuale retrogradări în Liga a doua engleză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Sport » Surclasată de Crystal Palace, Manchester United iese din lupta pentru TOP 5 Premier League