Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tatăl fotbalistului Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare în apropiere de Barcelona. Patru persoane au fost arestate

Mounir Nasraoui, tatăl noului star al fotbalului spaniol Lamine Yamal, atacantul echipei FC Barcelona, a fost înjunghiat în cursul nopţii de miercuri, însă viaţa sa nu este în pericol, informează mass-media spaniolă.

de Redactia Observator

la 15.08.2024 , 14:35

- X

Incidentul s-a petrecut într-o parcare din Mataro, localitate aflată la circa 30 km de Barcelona.

Tatăl fotbalistului a fost transportat la un spital din Badalona, iar poliţia a arestat patru persoane suspectate că au participat la atacul cu armă albă asupra acestuia. Din cauza programului încărcat, Lamine Yamal nu s-a deplasat la spital, dar a putut discuta la telefon cu tatăl său pentru a afla care este starea sa fizică. Clubul FC Barcelona a trimis un reprezentant la clinica respectivă pentru a fi alături de familie şi a-l ţine la curent pe tânărul fotbalist în legătură cu evoluţia stării tatălui său.

Bărbatul a supravieţuit atacului

Articolul continuă după reclamă

Yamal, în vârstă de 17 ani, un copil minune al fotbalului, care a crescut în Mataro - o suburbie muncitorească și multietnică a Barcelonei - a devenit vedeta recentă a Euro 2024, desfășurat în Germania, ajutând Spania să câștige turneul și marcând în semifinala cu Franța.

TVE a declarat joi că tatăl lui Yamal a fost înjunghiat de trei ori, de două ori în abdomen și o dată în piept. Nasraoui a fost internat la secția de terapie intensivă a unui spital din Badalona, Barcelona, la sfârșitul zilei de miercuri și se aștepta să rămână acolo în următoarele ore, a precizat raportul.

TVE a adăugat că o a patra persoană a fost arestată joi de poliția regională, implicarea sa în înjunghiere fiind încă neclară. Televiziunea a precizat că poliția investighează o bătaie anterioară ca motiv al incidentului. Mai multe videoclipuri au putut fi văzute pe rețelele de socializare miercuri, arătându-l pe Nasraoui având o dispută cu unele persoane în cartierul Rocafonda și poliția intervenind.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Tatăl fotbalistului Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare în apropiere de Barcelona. Patru persoane au fost arestate